Deals4Sale

Bestelling geplaatst via jouwaanbieding.nl. Het betrof een set sokken in verschillende kleuren van het merk Pierre Cardin. Bestelling meteen betaald met iDeal. Kreeg een automatische bevestiging, maar daarna werd het stil. 4 Weken gewacht. Leek mij voldoende. In de tussentijd geen enkel berichtje. Daarna contact proberen op te nemen. Telefoon wordt niet beantwoord. Mailtjes pas na een aantal dagen en meerder mailtjes.

Na herhaaldelijke oproepen kreeg ik bevestiging dat het verstuurd was. Geen track en trace code. Ter compensatie zou er een extra paar sokken bij zitten. Twee dagen later nog niets ontvangen. Nogmaals mailen. Krijg mededeling nu verzonden en krijg tracktracecode.

Pakketje komt binnen met 12 paar sokken in 1 kleur: zwart. Hoezo assorti?
Echter wel zónder het toegezegde extra paar. Maar ook nog eens in de verkeerde maat.

Werd niet verzonden. Na aandringen 4 weken later. Geen track trace code om te volgen.

Contact opnemen is lastig. Telefoon wordt niet beantwoord. Op hun site staat alleen een (betaald?) 0900 nummer. Mail wordt niet beantwoord.
Retourzending heb ik dezelfde dag als ontvangst verstuurd. Deals4sale heeft het pakketje ook in ontvangst genomen. ik zit nu te wachten op bevestiging van ontvangst en/of mijn geld.

Scorekaart voor Deals4Sale

Qshops