Ik heb anderhalve maand geleden een bestelling gedaan bij deze webshop. Dit ging gemakkelijk, de site was heel overzichtelijk en het aanbod was groot. Verwachte levertijd staat vermeld. Betaling ging gemakkelijk via iDeal en ontving direct een mailtje dat de orde in goede orde ontvangen was.
VerzendingDe verwachte levertijd was 4-6 weken. Ik heb na 5 weken ongeveer te wachten de iPad ontvangen. Dit is natuurlijk veel langer dan bij andere webshops maar die prijzen waren het wachten waard. Heb daarbij een screenprotector ter compensatie erbij gekregen.
KlantenserviceVoor dat de bestelling geleverd werd ben ik opgebeld door een privekoerier die mij vermeldde dat hij langs zou komen. Hij zou zich aanpassen aan mijn agenda. Volgende dag heb ik mij iPad ontvangen, inc. screenprotector. De oplader werkte niet, heb daarvoor gebeld en hebben direct de goede oplader opgestuurd(volgende dag in huis gehad). Werd een week later opgebeld met de vraag of de oplader het doet. Na zoveel slechte berichten te hebben gelezen ben ik wel verrast dat de service bij mij wel goed is verlopen. Ik zal zeker nogmaals een bestelling doen bij itbecomesone.