Omdat het WiFi signaal van mijn Netgear WNDR3700 vanuit de huiskamer naar hogere verdiepingen teveel verzwakt werd was ik op zoek naar een WiFi extender. Via tweakers.net kwam ik bij t-online-shop.nl terecht. Deze bieden de Netgear WN2500RP voor de laagste prijs met bovendien de leus:"Voor 15:00 besteld, de volgende werkdag in huis.". We zouden het weekend weg, dus sprak het me zeer aan dat ik het donderdag al in huis zou hebben. De andere huisgenoten zouden dan het weekend op de hogere verdiepingen ook een goed signaal hebben. Bestellen ging makkelijk en snel. Om 12:57 had ik de bevestigingsmail al. Het artikel was op voorraad stond in de mail. Het zag er dus hoopvol uit dat het die woensdag nog verstuurd zou worden.
VerzendingHet viel me zwaar tegen dat ik pas donderdag om 10:13 een mail kreeg dat het artikel verzonden was. Waarom het van woensdag 12:57 tot donderdag 10:13 heeft geduurd om het te verzenden is me niet duidelijk gemaakt. Het was een grote teleurstelling voor me, omdat het betekende dat het pas vrijdag bezorgd zou worden, en dan waren we al weg. Via track en trace kon ik vrijdag goed zien dat het aangeboden was en bij de buren afgegeven. Ik kan me niet herinneren dat er gevraagd is aan me of ik akkoord ging met aflevering bij buren. Ik kan me voorstellen dat dit niet altijd gewenst is.