Een artikel gezien op de website voor 19,-.
Gaf aan te willen ophalen in de winkel aangezien ik paar honderd meter vandaan woon. Tot mijn verbazing kreeg ik te horen dat ik niet voor dezelfde prijs in de winkel kon kopen. Ik moest het online bestellen + 7.50 verzendkosten betalen. Die 7,50 heeft niets met verzendkosten te maken, is gewoon onderdeel van de prijs.
Je zou kunnen zeggen dat online en offline winkel gescheiden zijn, maar niets blijkt minder waar: http://www.castle.nl/onze-winkels.
{-verwijderd-} Ik zal hier dus niets bestellen.
Onze webshop en winkel zijn gescheiden.
Het zijn 2 aparte fysieke locaties dus ook de voorraad indicatie is alleen geldig voor onze webshop.
Dit staat ook bij de veelgestelde vragen bijvoorbeeld.
Sinds eind augustus is er wel de mogelijkheid om af te halen, het artikel dient dan online bestelt te worden en kan afgehaald worden op onze kantoorlocatie.
Dergelijke artikelen worden niet veel verkocht in onze winkel. Als elk artikel van € 19,- speciaal door onze winkel bestelt moet worden en de marge is 8% maximaal dan kan dat gewoon niet uit. Sommige mensen bestellen bijv. batterijen voor € 1,- met een marge van € 0,08 dat kan dan toch niet voor dezelfde prijs in de winkel geleverd worden.
In de winkel vragen mensen ook advies, andere klanten moeten dan wachten, etc etc Dat is heel wat anders dan een online bestelling plaatsen en deze afhalen bij een afhaalbalie.
Jammer dat u hier geen begrip voor kunt opbrengen.