Insight | Inmac

Ik wist precies wat ik moest hebben dus hoefde niet lang te zoeken. Bij het product wat ik zocht waren alle specificaties duideljik en ik wist precies wat ik verwachten kon.

Op vrijdag ruim na 15.00u een poging gewaagd om te bestellen. Helaas ging er iets mis met de iDeal betaling. Hierop gebeld over hoe dit op te lossen want er zat wat spoed achter. Telefonisch prima geholpen, en op mijn verzoek kwam de bvevestigingsmail hier gelijk achteraan. om 16.15 nog een spoedbetaling gedaan en ook daar een bevestiging van ontvangst van gehad. Ik dacht dat de levering (gezien het tijdstip) maandag pas in gang gezet zou worden waardoor ik uiterlijk woensdag de laptop zou ontvangen. Tot mijn verrassing stond de koerier maandag rond 12.00u al bij mij op de stoep.
Niets dan hulde over de afhandeling en het serieus nemen van mijn verzoek o er wat spoed achter te zetten.
Erg blij mee. Over aftersales kan ik nu natuurlijk nog niets zeggen en met een beetje geluk heb je een aftersales afdeling ook niet nodig.
Tot nu toe gewoon blij met Inmac. kan niet anders zeggen

Scorekaart voor Insight | Inmac