Dynabyte B.V.

Ik heb in december 2011 de Creative Tactic 3D Sigma gekocht bij Dynabyte op basis van de goede reviews van het product en de lage prijs bij Dynabyte.
Ik werd gewoon goed geholpen in de winkel en alles ging prima

Al snel ging het mis met de Creative headset, soms rare plopjes en het geluid viel uit, ook de microfoon deed het soms raar en na een tijdje zelfs helemaal niet meer. Het geluid deed het wel goed als ik niet via USB maar via me geluidsboxer aansloot. Genoeg rede dus om terug naar de winkel te gaan. Ik kreeg gelijk een nieuwe (zelfde) headset mee maar deze bleek helaas DOA dus ik kon weer terug.
Het personeel was heel behulpzaam en gaf me de optie dezelfde headset weer mee te nemen, alleen waren ze niet in voorraad en ook zeer slecht leverbaar dus ik kreeg alternatieven:
-Zelfde headset bestellen met kans dat het lang duurt voor hij binnen is
-Geld terug
-Andere headset meenemen en verschil geld terug krijgen, of een duurdere headset kopen en bijbetalen maar met een korting.

Ik ging voor de laatse optie en kreeg een leuk bedrag korting bij mijn nieuwe Logitech G35 headset.

Al met al een goede ervaring met Dynabyte, een slechte ervaring met Creative (helaas).

De betreffende winkel was trouwens gevestigd in Enschede

Scorekaart voor Dynabyte B.V.