IT Become One

Goedemorgen,

Ook ik heb een tablet besteld bij dit bedrijf via mijn werkgever. OP 17 mei heb ik een Samsung Galaxy Tab 10.1 besteld. Ik had al gehoord van de lange wachttijden maar daar kon ik mee leven. Dit omdat de SGT10.1 nog niet eens op de markt was. Op 31 mei kreeg ik het volgend mailtje.

U heeft een tablet bij ons besteld via www.tabletprive.nl/ing . Deze zou inmiddels al geleverd moeten zijn. Helaas moeten we uw geduld nog even op de proef stellen.

De afgelopen weken zijn we namelijk overrompeld door het enorme succes van de actie. We zijn afhankelijk van de leveranciers van Samsung en Apple tablets, waardoor levertijden zijn verschoven. Inmiddels is een oplossing dichtbij en verwachten we uiterlijk het einde van volgende week duidelijkheid te hebben over de exacte leverdatum van uw bestelling. We verwachten namelijk rond deze datum over nieuwe voorraden te beschikken. U krijgt uiterlijk op 8 juni via email de informatie betreffende uw leverdatum van uw bestelling toegestuurd.

Omdat u zo lang heeft moeten wachten hebben we vanuit ITBO deze week extra korting op de Muvit accesoires berekend.

Als u nog vragen hebt kunt u vanaf nu direct contact opnemen met [directeur] via [knip].

Wij vragen om uw begrip voor deze situatie.

[directeur]

Een week later kreeg ik het volgend mailtje.

Onze welgemeende excuses voor de vertragingen, afspraken en het niet tijdig reageren op emails en terugbellen

Wij hebben te maken gehad met afspraken in leveringen van Samsung en Apple die niet nagekomen zijn door overmacht. Wij hadden een beperkte voorraden en waren hierdoor niet in staat om aan iedereen te leveren.
We begrijpen de frustraties en teleurstellingen en zullen er alles aan doen om in de komende dagen onze sterkste kanten te laten zien.

Afgelopen vrijdag hebben wij alle accessoires en tablets van Apple ontvangen deze zijn in het weekend gesorteerd en worden vanaf vandaag verzonden.
Samsung galaxy tabs worden morgen verzonden, de Samsung Wifi 3G ontvangen wij dinsdag en woensdag van Samsung en zullen deze gelijk versturen.

Medewerkers die de tablet ontvangen hebben, maar geen accessoires, kunnen deze de komende dagen verwachten .Alle kortingvouchers zullen morgen digitaal worden verstuurd, wij beschikken deze week over voldoende voorraden om iedereen te kunnen leveren. De levertijden van 4 en 6 weken zal met ingang van deze week worden aangepast naar 14 dagen.

Wij danken de initiatiefnemers van dit project van ING, ze hebben hun uiterste best gedaan om de communicatie zo helder mogelijk te houden. Ook hebben ze adequaat richting ons gehandeld en wij bedanken hen voor de vastberaden steun aan ons.

Het IT Become One management team

Zozo dacht ik. Komt ie dan toch deze week. Wrong!!!

Weer een week later een mailtje over een bedrag wat ze zullen terugstorten vanwege de nog niet geleverde tablet. Later bleek dit om de Samsung Galaxy Tab te gaan.

Diverse keren gebeld met de vraag waar mijn tablet bleef. Als antwoord kreeg ik dan dat hij verzonden was en dat ik hem eind van de week kreeg.
Met de verhalen die hier op Tweakers staan wist ik eigenlijk al wat ze gingen zeggen. Het leek net of ze de "If-Then functie gebruikten. Als die klant belt dan.... Ze werkten gewoon een lijst af.

Zels op zondag ben ik een keer gebeld. Toen vertelde ze mij dat ik er een gratis screenprotector bij zou krijgen en dat hij aankomende week geleverd zou worden.

NOT!!!

Afgelopen vrijdag weer gebeld en hij zou eind van de week geleverd worden. Ik vroeg hem wat eind van de week was. "Zaterdag of zondag wordt hij geleverd." Ik had zaterdag wederom nog even gebeld met de vraag of de koerier al onderweg was. Ja dat was het geval. Ik zou zelfs nog een Track en Trace nummer krijgen. Wanneer? "Nou, over een uurtje" Nou, ik kan je vertellen dat ik geen Track en Trace nummer heb ontvangen.

Inmiddels is het maandag en heb ik de tablet nog steeds niet. Wel heb ik vannacht om 16 minuten over twaalf een soort van verzendbewijs gekregen dat ik de tablet aanstaande woensdag mag verwachten. We zullen zien.

Scorekaart voor IT Become One