Ik heb een bestelling geplaatst bij Simply Electronics vanwege de aantrekkelijke prijs van het product. In de orderbevestiging staat dat de bestelling binnen twee (werk)dagen verstuurd zou worden. Na een week had ik nog geen bericht en zelf dus maar gemaild. Antwoord: ze waren erg druk, maar zullen de desbetreffende afdeling contacten en tot spoed manen.
Op de website kon ik de status van de bestelling volgen. En opeens was de bestelling verdwenen (week 2 na bestelling). Geen order history. Dus zelf weer gemaild. Antwoord: bij het verpakken van de bestelling is gebleken dat het product beschadigd was. En dat de bestelling gecanceled was.
De bestelling is niet verzonden. Moest er zelf achter aan mailen om dit te weten te komen.
KlantenserviceAftersales is afwezig. Ik moest constant zelf er achter aan zitten om helderheid te krijgen. De bestelling zou gerefund worden. Maar na een maand was dit nog niet gebeurd. Wederom gemaild. Ze hebben de relevante afdeling (hebben ze er veel van) bericht dit door te voeren, maar dit kon twee weken duren. We zijn inmiddels weer een week verder...