Dunnet.nl

De website ziet er heel netjes en georganiseerd uit. Het bestelproces verloopt ook soepel. Het enige wat jammer is voorzover ik weet, is dat wanneer de voorraad veranderd nadat je hebt besteld (toen ik mijn product bestelde, zou het ongeveer 5 werkdagen duren volgens de site, maar een paar dagen later zag ik dat het 1 tot 2 weken kan duren) ik er niet op de hoogte van wordt gesteld.

De webshop is op geen enkele manier bereikbaar. Ik heb gisteren een e-mail gestuurd dat ik mijn bestelling wil annuleren omdat ik mijn producten nu nodig heb en niet over 2 weken. Daar heb ik vooralsnog geen reactie op gekregen.
Daarnaast heb ik ze ook meerdere malen gebeld (35ct/minuut) waarbij ik de laatste keer 45 minuten aan de lijn hing en naar twee liedjes luisterden die constant werden herhaald en geen enkele onderbreking met een bericht waarin op z'n minst werd gezegd dat ik zo aan de beurt zou zijn.

Dat was dan de service afdeling, als je voor de verkoop afdeling kiest, krijg je alleen maar silte te horen.

Ik heb zojuist weer een kwartier aan de telefoon gezeten zonder dat er werd opgenomen en ga zometeen weer een e-mail sturen, want ik wil deze bestelling annuleren en mijn geld terug.

Scorekaart voor Dunnet.nl

Webshop Keurmerk