Op 11 mei bestelling geplaatst voor een accu van 3600 mAh voor mijn HTC Incredible S.
Makkelijk te vinden op de website
Betaling met Visa gedaan
Op 11 mei 2012 de bestelling geplaatst en betaald.
Helaas nog steeds niet ontvangen. 2 weken na de bestelling bij ze geinformeerd of ze het pakket konden traceren. Na heen en weer mailen moest ik wachten tot de 4 weken om waren. Helaas nog steeds niets ontvangen. Omdat mijn huidige accu echt op is kan ik het toestel niet gebruiken. Dit ook aangegeven. Op 17 juni wederom mailcontact. Van hun het voorstel om opnieuw te verzenden vanuit HongKong. Ik heb aangegeven dat ik 6 juli vertrek voor mijn vakantie en dat ik akkoord ga met een nieuwe verzending, mits ze dit dus voor 6 juli leveren.
Gisteren maar weer gemaild, nog steeds niets ontvangen. Nu ineens een trackntrace code waarin staat dat het verzonden is, maar ook dat er al 3 pogingen gedaan zijn om deze bij mij af te leveren. Nu is er al een week continu iemand aanwezig en hier is dus niets afgeleverd?
Vandaag mail dat ik maar ff naar het postkantoor moet gaan om daar te informeren?
Nee, hier bestel ik dus nooit meer iets. Ik wacht vandaag af en morgen ga ik bij Visa de betaling terugboeken. Dan morgen maar naar CoolBlue om een accu te halen voor het dubbele bedrag.
05-07-2012
Het blijkt dat met het wegraken van de eerste zending door PostNL, de fout wederom bij PostNL lag. Geen enkel bericht hier geweest, niets afgeleverd, maar bleek op het postkantoor we te liggen. Daar klacht ingediend.
Pakketje dus binnen, ik blij, of toch niet? Wat blijkt ik heb een accu gekregen voor een 710x met bijbehorende batterijklep, een heel ander en kleiner toestel waar ik dus niets aan heb.
Op zich wordt er prima gereageerd op de mail. Niet zeer snel maar wel binnen een dag.
De behulpzaamheid is ook goed.
BatteryUpgrade heeft weten te achterhalen op welk postkantoor mijn pakketje lag.
Maar een oplossing heb ik nog niet helaas
Nu willen ze ondanks de foto's die ik heb meegestuurd waar heel duidelijk de verschillen op staan alle nummers etc weer hebben. Wordt er moe van.
Beste Loveparade,
Allereerst onze oprechte excuses voor de late levering van uw bestelling. Zoals u zelf echter al aangaf lag de fout bij PostNL en ik hoop dat u begrijpt dat wij dit niet konden beïnvloeden. Wij hebben als extra voorzorgsmaatregel de tweede zending op onze kosten geregistreerd laten verzenden, waardoor wij deze gelukkig konden traceren voor u.
Uiteraard is het erg vervelend dat u na al die tijd een verkeerde accu ontvangen heeft, dit betreuren wij ten zeerste. Om te kunnen achterhalen waar de fout ontstaan is hadden wij extra gegevens van u nodig. Ik zie ook dat onze helpdesk u inmiddels een oplossing heeft aangeboden. Ik ga er van uit dat de zaak hiermee voor u afdoende opgelost is.
BatteryUpgrade.com