Indruk van de website is gemiddeld. Geen bevestigingsemail/statusupdates ontvangen. Via de e-mail en telefoon niet bereikbaar.
UPDATE: na contact te hebben gehad met de webshop, bleek dat e-mails niet aankwamen op mijn hotmail adres. Vervolgens heeft de meneer de e-mails doorgestuurd naar mijn gmail account (printscreen van de verstuurde e-mails als bewijs).
Zit net tussen slecht en voldoende in. Product was voldoende verpakt, maar geen Track&Trace gekregen.
UPDATE: zie algemeen, e-mails wel verstuurd niet ontvangen.
Heb een HDMI kabel bij hen aangeschaft. Eén kant van de kabel heeft een hoek van 90 graden, alleen de hoek staat precies de verkeerde kant op, waardoor ik het niet kan inpluggen in mijn tv. Graag wil ik het product retour sturen.
Ik heb vervolgens een e-mail gestuurd en meerdere malen proberen contact te zoeken via de telefoon. Op de email wordt niet gereageerd en de telefoon wordt niet opgenomen. Vervelend van mijn 17 euro, maar gelukkig heb ik hier geen tv gekocht aangezien ik dan meer geld was verloren... Erg slechte aftersales dus!
UPDATE: kwartier na het schrijven van de review heeft de webshop contact met mij opgezocht. E-mails waren wel verstuurd maar niet ontvangen. Aangezien ze reageren op deze review geeft aan dat ze wel betrokken zijn met hun klanten. Voor mij genoeg reden om de review aan te passen.