Castle Gameshop

Goedendag,

U heeft de dag na uw bestelling een mail ontvangen waarin werd aangegeven wat het probleem was omtrent de voorraad indicatie op onze website. Ik citeer: "Gezien wij gisteren slechts een beperkte voorraad Diablo III geleverd hadden gekregen door onze leverancier is uw order in backorder gezet gezien er onvoldoende voorraad was om alle klanten uit te leveren".

Vervolgens is er een traject gestart waarin wij constant updates hebben gestuurd na aanleiding van de laatst beschikbare informatie vanuit onze leverancier. Gezien de leveringsindicatie regelmatig werd verlegd of aangepast hebben wij hierop u op de hoogte gehouden door middel van updates.

U ervaart u dit als een vorm van misleiding terwijl veel klanten juist waarderen op de hoogte te worden gehouden van de status van de levering van hun bestelling. Wij zitten in een spagaat gezien de ene klant de ander niet is. Indien de leveringsindicatie wordt verlegd kunnen wij immers ook geen melding maken, maar de ervaring leert dat wij dan worden afgekeurd gezien wij geen pro-actieve houding aannemen.

In ieder geval ons excuses voor vertraging op deze levering en hopelijk verklaard de bovenstaande tekst afdoende welk probleem zich heeft voortgedaan.

Castle Games

Scorekaart voor Castle Gameshop