Als je geen problemen met je gekochte producten krijgt is deze shop prima, maar zodra er een defect optreedt kom je in de problemen.
VerzendingDe producten die ik besteld had werden zoals aangegeven binnen een paar dagen verzonden.
KlantenserviceZodra je aftersales nodig hebt ban deze shop heb je een probleem. Ten eerste stellen ze heel veel eisen aan hoe een RMA ingeleverd moet worden en als vervolgens alles gedaan hebt hoor je niets meer. Geen bericht van ontvangst, geen status update, geen verwachte reparatie/terug lever datum, niets. En er wordt zelfs niet gereageerd op emails met een verzoek voor een status update. Ik had een OCZ agility gekocht die na een paar maanden de geest heeft gegeven. Ik had de kapotte drive beter weg kunnen mikken, dat had me verzendkosten gescheeld. Wat een slechte aftersales! Ik zal nooit meer iets van deze winkel kopen.
Update: Naar aanleiding van deze review werd ik gebeld en heb ik een nieuwe drive gekregen. Volgens de verkoper had hij mijn emails niet ontvangen. Nu naar tevredenheid opgelost, maar ik vraag me nog steeds af waarom dit niet in 1 keer goed had kunnen gaan.