Dynabyte B.V.

Ik op 15-6 netjes mijn samsung 830 ssd besteld (net zoals velen hieronder)
Dynabyte was zowaar de goedkoopste met een levertijd van 24 uur. Dus alles netjes, hop hop hop, besteld. Volgende ochtend om 8 uur net voor m'n werk nog even gekeken, hij stond nog in verwerking. Ik nog met mijn goede hoop gedacht: ohh dat doen ze in de ochtend nog wel even. Nou nee dus.
Vervolgens de 16e ziek uit m'n werk gekomen, en de 17e ook nog ziek. De 18e voelde ik mij in de middag wel weer redelijk dus besloot ik maar te bellen.
Ik kijken op de site blijkt het dus dat je zo'n schofterig 0900 nummer moet gaan bellen. Overigens kwam ik er op de site ook achter dat de bestelstatus op 18-6 was: Nu besteld, morgen (zaterdag 2 juni) in huis! Lekker vaag allemaal. Ook de prijs was met 10 euro omhoog geschoten.
Dus ik bellen, krijg ik een vent aan de lijn. Zegt hij van ja er staan er 1100 in backorder
[IMG]http://i46.tinypic.com/psso3.png[/IMG]
En dan ook niet even melden aan al je 1100 klanten o.i.d.?
Ik voelde de bui alweer hangen en heb direct mijn geld terug gevraagt. Vervolgens ligt er een triomfantelijk mailtje in mijn inbox: Gefeliciteerd, (een deel van) Uw bestelling is onderweg
Nou steek de kaarsen maar aan.
Maargoed, dezelfde dag nog bij sallant besteld en deze is rond een uur of 1 de dag erna binnen gekomen (zelfs nog perongeluk de desktop kit gekregen ipv de basis kit)

Gelukkig niet zeg:)

Heeft gelukkig niet plaats hoeven vinden. Alhoewel de tussensales een beetje als aftersales beschoud kan worden. Het slechte hieraan vind ik dat je een 0900 nummer moet gaan bellen alsof hun jou een gunst gaan doen: zij moeten juist parraat staan om je overal mee te kunnen helpen.

Scorekaart voor Dynabyte B.V.