Castle.nl

Bekend geworden met Castle door de Galaxy S III Fan website. die vermelden dat daar goedkope abonnementen te krijgen waren met de Galaxy sIII.

Na het vergelijken op de Website Heb ik Castle Gebeled omdat ik nog niet helemaal zeker was over wat er ingevuld moest worden op de Website. vooral door nieuwe abonnementen die bij vodafone zouden komen en de nog niet leverbare Galaxy SIII

Tijdens het gesprek ben ik goed geholpen en hebben de verkoper en ik samen een passend abonnement klaargemaakt met de Galaxy SIII. Ook werd mij verteld dat ik een van de eerste was die de Galaxy SIII besteld had en dus zeker kon zijn van een eerste batch levering.

bij levering zijn er een aantal dingen fout gegaan.

Mijn huisgenoot en ik hebben op dezelfde dag de Galaxy SIII + vodafone Abbo gekocht. dit ging goed met de levering van de Simkaart (al werd die pas 1 juni geleverd terwijl het abonnement al op 10 mei inging.)wel was de bezorger veel later als de afgesproken tijd waar je dan wel weer extra voor betaald om een dagdeel te kunnen afspreken. Op 25 mei kwam het eerste bericht over vertraging van de levering die met een week vertraagd werd. dat zou dus naar begin juni gaan.Op 1 Juni weer een e-mailtje. weer 1.5 week vertraagd, dus naar +/- 12 juni. op 13 juni zou weer een levering binnenkomen en toen krijgen mijn huisgenoot ineens tegelijk een bericht dat de telefoon klaar lag. gelijk gekeken of hij gelijk geleverd kon worden en bij mij was dat niet mogelijk terwijl de telefoon van mijn huisgenoot al wel geleverd kon worden en hij dus gelijk ingepland heeft voor de volgende dag. ik gelijk gebeld omdat het veel makkelijker was dat beide telefoons tegelijk geleverd zouden worden. tijdens het telefoon gesprek bleek dat ze mijn telefoon eigenlijk vergeten waren en dat hij er dus nog niet was. de donderdag wacht mijn huisgenoot de hele ochtend op een pakje om er na een telefoontje achter gekomen dat de ingeplande tijd helemaal niet had gekund want ze waren zijn telefoon ook vergeten. toen dus eindelijk op vrijdag de 15e de telefoon binnen. 16 dagen na de eerst beloofde datum.

tot nu toe verder nog geen problemen. hopelijk zal ik die verder ook niet nodig zijn. contact met Castle is altijd direct en snel dat is dus erg goed. Maar zolang er geen problemen zijn met de mobiel kan ik verder geen opmerkingen maken over de aftersales. Wel hoop ik dat ze met aftersales net zo snel reageren als met Sales

Scorekaart voor Castle.nl