De webshop is redelijk overzichtelijk. artikelen zijn vrij snel op te zoeken. Er is geen manier om artikelen te vergelijken. De indicatie dat een artikel op voorraad is, is niet betrouwbaar maar daar kom ik later op terug. Er zijn verschillende betalingsmogelijkheden, waaronder rembours. Ze hebben geen "offline" winkel, wel een klantenservice die telefonisch en per email te bereiken is. Ze zijn er trots op dat ze bestellingen binnen 24 uur de deur uit doen. De webshop draagt geen webshop keurmerk.

---

Ik heb (nog) geen gebruik gemaakt van de aftersales, ik heb het product net binnen. Uiteraard heb ik ze wel gevraagd wanneer er wel word geleverd, en daar kreeg ik vrij snel antwoord op. Overigens heb ik een negatieve feedback gegeven op hun gastenboek, maar dat is niet geplaatst. Daar staat overigens alleen positieve feedback op. Als ze geloofwaardig willen overkomen, laten ze ook de negatieve feedback er ook op, want geen winkel is perfect.

Ik kreeg al snel na mijn bestelling een geautomatiseerde email met de bevestiging, en de voorraad indicatie op de website stond op leverbaar dus ik hopen dat mijn bestelling snel zal worden geleverd. 2 dagen later begon er al een alarm te rinkelen toen ik een email kreeg dat het artikel "tijdelijk uitverkocht" was, met een vertraging van anderhalve week. Uiteindelijk kreeg ik het artikel bijna 3 weken na bestelling. Er word geen gewag gemaakt van een tracking systeem. het product werd geleverd in een simpel doosje zonder beschermingsmateriaal, dat er behoorlijk beurs uitzag toen ik het uit mijn brievenbus haalde.

Scorekaart voor Mobielkoopjes