€ 79,90 bij Foto de Vakman

Peak Design Capture Camera Clip (v3) Zwart Review

KoningSlakkie
22 oktober 2024, laatste update op 22 oktober 2024 Product gekocht

Peak Design Capture Camera Clip (v3) Zwart

Heel handig in gebruik, relatief comfortabel en stabiel wanneer het bevestigd is op je rugtas schouderband. De bijgeleverde duimschroeven zijn echter niet lang genoeg om te bevestigen aan mijn schouderband. De bijgeleverde inbusbouten zijn wel lang genoeg maar prikken aan de achterkant in mijn kleding, dus zou ik dus korter en botter moeten vijlen, op dit moment heb ik wat ducttape op geplakt.

De clip maakt het makkelijker om je camera "ff" te hangen aan je tas dan de camera weer terug in je tas te stoppen. Zo heb je snel je handen ook even vrij om bijv een trapleuning vast te houden. Het laat je tas wel extra opvallen, ik krijg toch wel vaak vragen over de clip. Toch wel duur voor wat het doet, maar te handig om het te laten liggen.

Pluspunten

• Heel handig in gebruik, een must have voor elke camera gebruiker met een cameratas
  • Best wel comfortabel in gebruik wanneer deze bevestigd is aan je rugtas schouderband (zie negatief punt)
  • Snel je camera in de aanslag
  • De plaat onder de camera is best compact.

Minpunten

• Maakt mijn camera tas nog opvallender
  • Prijs
  • Bij geleverde duimschroeven zijn te kort, de bij geleverde inbusbouten zijn langer maar scherper en kunnen prikken in je kleding/huid. Advies om deze korter/botter te vijlen.
  • Zorgt toch wel wat krassen aan de onderkant van je camera (na 3 jaar in gebruik)

Heb jij ook een Peak Design Capture Camera Clip (v3) Zwart?