Aqara Smart Video Doorbell G4 Review
Aqara Smart Video Doorbell G4
Bijna de perfecte camera, met responstijden onder de 1 seconde en degelijke bouwkwaliteit. Wat mij helaas deed terugkeren, was dat er geen automatisch herstel was als de WiFi werd uitgeschakeld (routerupdate of andere reden), waardoor ik de deurbel moest loskoppelen van het elektriciteitspaneel, anders zou hij niet opnieuw verbinding maken.
De brede kijkhoek kan tegelijkertijd een goede en een slechte zaak zijn. Het dwong me om hem op 1,7 m (redelijk hoog) te monteren, anders had ik het gezicht van bezoekers of mensen die aanbelden niet kunnen zien.
Uitstekende HomeKit-integratie met Secure Video (HKSV). Mobiele app is behoorlijk pittig.
Ik was er blij mee en had hem gehouden, maar het niet automatisch opnieuw verbinden met WiFi is voor mij een no go.
Pluspunten
goede homekit-integratie respons van minder dan een seconde of sneller Zeer goede bewegingsdetectie Lokale opslag (Homekit/HKSV of microSD)
Minpunten
Geen geluid op de buitenunit bij het indrukken van de bel Als de wifi wegvalt, moet u de stekker uit het stopcontact halen en weer aansluiten Een brede kijkhoek (horizontaal) is mogelijk niet ideaal Aqara klantenservice reageert erg traag
Heb jij ook een Aqara Smart Video Doorbell G4?