€ 448,29 bij Amazon.nl Marketplace
  2. Specificaties | Gebruikersreviews

MSI MAG X670E TOMAHAWK WIFI Review

4 maart 2024, laatste update op 4 maart 2024 Rapporteer
Product gekocht

MSI MAG X670E TOMAHAWK WIFI

Verschrikkelijk moederbord. PC voor mijn maat in elkaar gezet dat was zo gebeurt maar heb letterlijk 7 uur moeten strijden met het geheugen en telkens eeuwig vast en moest er weer een cmos-reset plaats vinden. Windows was geinstalleert etc en binnen notime corrupt... Ik kreeg windows ook niet meer opgestart explorer.exe stopped working omdat de geheugen waarschijnlijk een ernstige fout ergens in windows heeft weggeschreven. Weer opnieuw Windows erop... Uiteindelijk net voordat ik de deur uit ben gegaan heb ik hem stabiel gekregen op 5400 mhz 32CL terwijl het geheugen Lexar 6400 mhz is 4x 16GB. Echt wat een kut generatie nog nooit zoveel tegenslag en slecht vaarwater gehad met een PC built. Ik vind dat MSI zo incapabel moederbord voor deze prijs niet mag verkopen schandalig gewoon terwijl het geheugen aan hun compatibiliteit voldoet. Dit was in combinatie met 7800X3D laatste bios 1.8v.

Pluspunten

• PCI-E 5.0
  • Mooi bord
  • Veel M.2 slots

Minpunten

• Hangt voor eeuwig vast als je maar iets aan RAM veranderd.
  • Expo - XMP werkt niet cmos reset telkens nodig.
  • CPU overclock en zeker in combinatie met hogergeclockt ram weer kans voor eeuwig vast tijdens opstarten.
  • Kan simpel weg niet met geheugen overweg op stabiel overclock profiel..

1 van 5 sterren (Waardeloos)

Heb jij ook een MSI MAG X670E TOMAHAWK WIFI?