Goede monitor, prima formaat. 240HZ refresh rate zonder (zichtbare) ghosting. 1080p is perfect voor 24.5"
Super monitor, met mooi design en 240 hz scherm.
Prima monitor. DisplayPort kabel niet inbegrepen dus moest er zelf een kopen. Deze bleek niet goed in de monitor te passen. Helaas heeft mijn GTX 670 hdmi 1.4 en ondersteund dus geen 240hz (120hz max) maar ik ga binnenkort toch upgraden.
Super snel beeldscherm , mooie kleuren voor een TN panel
Zeer snel scherm met maarliefst 240 HZ
strak Design & Mooie Stand
Uitstekende monitor om mee te gamen. Het enige nadeel is dat tekst er erg blurry/lelijk uit komt te zien met een soort ghosting (hier is ongetwijfeld een term voor, maar die is mij niet bekend), wanneer je over een (web)pagina scrolled.
upgrade van een oude 60hz TN naar deze, wat een wereld van verschil.. TOP!
Overgestapt van iiyama 144hz. Wat een positief verschil in contrast, kleuren, zwartwaardes en verversingssnelheid. Alles gaat super smooth en je merkt in snelle games dat het beeld gewoon sneller en eerder scherp is dan 144hz. Voor 300 euro echt een top monitor welke er ook nog mooi uitziet
Mooi scherm, kleuren zijn een stuk beter dan m'n vorige benq 144hz.
240hz is lekker het is geen 60 naar 144 maar zeker een verbetering zeker als je de 240fps kan halen. Poot is wel groot maar daar kan ik omheen werken. Prijs erg scherp dus top monitor!
Het is een mooie monitor voor een goede prijs maar helaas niet geschikt voor een fast paced fps door het ontbreken van motion blur reduction tech die wel aanwezig is in de AW2518H. Geretourneerd.
Uitstekend. Niks op aan te merken. Het is in mijn mening een juiste prijs voor het product. Ideaal als je zeker wilt zijn dat je het snelste van het snelste heb. 240hz met 1ms. Can't go wrong!
Top monitor met mooie aesthetic. 240Hz super voor competitive games zoals cs go en overwatch. Kijkhoek is slecht maar als je er recht voor zit geen probleem. Kleuren zijn super voor een TN. Resolutie is laag maar is een must voor het halen van 240Hz.
Ondanks de TN technologie zijn de kleuren zijn werkelijk fantastisch, gepaard met de snelheid en refresh rate is dit een nobrainer voor iedereen die een beetje knap wilt gamen.
Hiervoor ook 2 VA panelen besteld, maar beide teruggestuurd nadat ik het verschil met deze zag (Samsung CFG73 en ASUS XG27VQ).