Ideale router. Prima te configureren, performant en stabiel. Ik gebruik deze met een Freedom Internet abonnement via een SFP module. Alleen jammer dat deze niet binnen UniFi te managen is en ik een losse switch erbij moet kopen.
Via V&A gekocht als upgrade van een EdgeSwitch Lite om meer performance te hebben voor VPN en routing tussen VLANS op het interne netwerk. POE functionaliteit wordt niet gebruikt.
Perfecte router. Gebruik deze icm een KPN glasvezel abonnement. De experiabox word dus niet meer gebruikt.
Middels een script wat op het KPN forum te vinden is een initiële config er in geblazen en na wat kleine aanpassingen werkte direct alles.
Mooie snelle router met heel veel opties. Ik zocht een router voor een stabiele en snelle internet connectie met veel VPN mogelijkheden. Ik heb een tiental IPSEC en Wireguard VPNs ingesteld. Ook misbruik in de router als ‘POE-switch’ voor twee Unifi access-points. Dit werkt, maar is niet aan te raden.