Gemiddelde gebruikersscore
over het algemeen een goeie usb adapter vandaar algemene waardeering voldoende. een aantal na delen zijn dat je hem niet actief krijgt op b.v. een asus acces point die te goed is dicht getimmert. (asus pcm kaart komt er wel op bij de zelfde configuratie) maar bij andere netwerken werkt het weer prima. de ondersteuning is op dit moment prima, de soft ware voor meerdere platformen is te vinden op www.sweex.nl de prijs is een leuke prijs is prima. wil je meer kwaliteit kost het ook duurder zie b.v. asus of u.s. robotic. verder is het materiaal waarvan de sticks gemaakt zijn slecht. ze vallen snel uit elkaar en na 2 a 3 x valt de usc connector van het printje af. vooral gelet op niet met geweld maar met een beetje druk is het al te veel!
Ik ben totaal niet te spreken over deze Wireless USB Adapter,
Ontvangst is bagger en dat terwijl het accespoint ongeveer 4 meter verderop ligt (geen onoverbrugbare afstand dunkt me) en de sporadische keren dat de verbinding wel goed is heb je het net niet echt nodig
en wanneer je het het hardst nodig hebt knalt ie er om de 5 minuten uit.
Een goed synoniem voor "Sweex Wireless USB Adapter" zou zijn: "Frustratie".
En hij mag dan wel goedkoop zijn, maar in dit geval geldt echt goedkoop is duurkoop.
Tijd voor mij om naar de winkel te rennen en een betere te halen!