Reviews door gebruikers
4,2
4 van 5 sterren
6 reviews - Pagina 1 van 1
Product gekocht
Een goedkope budget telefoon van een bekend merk. Kan de Samsung J3 presteren als een High End telefoon? De design vind ik erg mooi, de software werkt heel soepel en de camera is ook prima! De Samsng J3 is een prima budget telefoon!
Pluspunten
- Batterij
- Bouw kwaliteit
- Camera
Minpunten
- Geen fingerprint scanner
- Samsung software
Product gekocht
Perfecte prijs-prestatieverhouding. De lagere resolutie merk ik niet, de upgrade naar Android 7.0 is een welkome, en de bouwkwaliteit is prima. Minder is het dat je niet zelf de batterij kan vervangen, en van de opslag van 16GB blijft maar de helft over door Android en de voorgeïnstalleerde apps.
Pluspunten
- Prijs/Prestatie
- Bouwkwaliteit
- Android 9 Pie
- Accuduur
Minpunten
- Accu is niet zelf te vervangen
- Opslag 16GB = 8GB door Android en bloatware
Product gekregen
Samsung Galaxy J3 (2017) Zwart
Prima smartphone, zeker voor de prijs die die nu staat. Samsung update de telefoon nog steeds netjes elke +/-3 maanden.
Pluspunten
- Lang batterijduur
- Software updates
- SD-kaart kan worden toegevoegd
- Galaxy Themes om je telefoon eigen te maken
Minpunten
- (Software) Problemen met microfoon
- 16 GB interne opslag
- Trage updates (het is Samsung)
zeer fijne mooie telefoon
16gb vind ik zelf persoonlijk voldoende maar voorzekerheid n sd kaart erbij
heb zelf niks te klagen over de telefoon
het is je geld waard
Pluspunten
- fijne telefoon
- accuduur
- camera
Minpunten
- de apps die er standaart op staan
Samsung Galaxy J3 (2017) Zwart
Prima telefoontje voor mensen met een klein budget. Ik kan de dingen doen die ik ook met mijn vorige smartphone kon (samsung galaxy S5) Dus dik tevreden (y)
Pluspunten
- Simpel
- Hoog kwaliteit
- Prijs
Product geleend
Samsung Galaxy J3 (2017) Zwart
Prima telefoon. Stevig gebouwd, energie-zuinig en rap. Dual-sim mogelijkheid is handig. Het scherm heeft een prima contrast maar de kleuren lijken wat uit balans. Oogt soms grauw. De camera stelt mij flink teleur ook onder goede lichtomstandigheden. Heeft heel veel moeite qua dynamisch bereik en lichtbalans.
Pluspunten
- Snelheid
- Accuduur
- Bouwkwaliteit
Minpunten
- Camera zwak
- Maar 720P resolutie
3 van 5 sterren (Voldoende)