Gemiddelde gebruikersscore
Vind dit, voor zijn geld, een prima TV
Mooi beeld en geluid, zal door een expert in techniek wat te klagen zijn maar ik vind het goed. smart mogelijkheden zeer tevreden, en een chromecast functie ingebouwd heel handig.
werkt prima met ziggo smart card.
Installatie van de voet gaat eenvoudig.
De voeding van mijn nieuwe Philips 55pus6482 is geëxplodeerd tijdens het tv kijken. De service vanuit Philips is minimaal. Na 2 werkdagen werd het toestel opgehaald en het kan zomaar 2 weken gaan duren voor de reparatie klaar is.
Vervangende toestellen doen ze niet aan.
Beeldkwaliteit was overigens wel mooi.
Mooie beleving met kleur en geluid. Het geluid is beter dan standaard maar kan natuurlijk niet tippen aan SONOS (o.i.d.). De TV vergt wel wat instelwerkzaamheden om de optimale kleur, scherpte en geluid kwaliteit te verkrijgen.
Gekocht 24-11-2017
Tv ziet er mooi uit, sierlijke voet.
Geeft superscherp beeld. Voldoende smart mogelijkheden. Toetsenbord op achterkant afstandsbediening handig.
Geluid beter dan standaard door geïntegreerde SoundBar maar haalt het niet bij geluid via de home cinema set.
Driezijdige ambilight vinden we fantastisch. Vooral als deze het beeld volgt.
Prima product veel mogelijkheden en scherp beeld ambiligt is een echte toevoeging alleen het beeld is out of the box niet helemaal goed
Als iemand de calibratie resultaat kan toevoegen zou top zijn
Dan is de tv een echte aanwinst in je woonkamer
Prima product met een geweldige prijs.(ik had de Philips 55pus6201 besteld voor 608euro maar na meting bleek te breed, gemaild en een aanbod voor de 49pus6482 gekregen voor het zelfde geld,Toppy)
Mooie TV voor de ambilight liefhebber met enkele issues. Eerste exemplaar had hevige backlight bleeding. Omgeruild voor model waar het voor mij zeer acceptabel is