Cedel CEMM basic

Prijs
€ 179,-
Specificaties Elektriciteits- en gasmeter (Open API) + app - Bekijk alle specificaties
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4.5
Score: 5
8
Score: 4
1
Score: 3
0
Score: 2
1
Score: 1
0
+2
procyon 7 november 2017 Product gekocht

Cedel CEMM basic

De CEMM is een klein computertje dat je aansluit op je slimme meter om je energieverbruik en opbrengst te meten.

Pluspunten

  • Precieze meting van verbruik en opbrengst
  • Geen abonnementskosten
  • Data en toegang in eigen beheer
  • Energiezuinig
  • Software updates
  • Export functie

Minpunten

  • Niet goedkoop

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Featureset Score: 5
Ondersteuning Score: 5
Kwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 5

+1
jubeth 20 september 2020 Product gekocht

Cedel CEMM basic

Prijzig voor wat 't is, maar alla, de overhead is voor het ontwikkel- en bedenk-werk, om cedel in leven te houden zullen we maar zeggen. Een NLse onderneming is sowieso peperduur uit. Meeste reviews hier zijn opvallend on-kritisch, wat mij enigszins verbaast. Ik heb wel wat kritiek.

Pluspunten

  • aardige web-UI

Minpunten

  • weinig beveiliging, beperkte configuratie-opties
  • te lange botte schroefjes voor dit gewicht
  • flimsy plastiek, 1 x hard aanschroeven en het breekt

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 2
Featureset Score: 4
Kwaliteit Score: 3
Gebruiksgemak Score: 4

LA-384 12 mei 2022 Product gekocht

Cedel CEMM basic

Als je inzicht wil krijgen in je daadwerkelijke verbruik (bij zonnepanelen is dat niet duidelijk), heb je helaas niets aan de Eastron kWh-meters die je bij je cemm kunt kopen. Deze geven consequent teveel aan. De CEMM klantenservice geeft helaas niet meer thuis sinds ze zich dit ook realiseren.

Pluspunten

  • Overzichtelijk

Minpunten

  • Onbetrouwbaar

Eindoordeel

Score: 2
je buurmanNewbie 26 januari 2021 Product gekocht

Cedel CEMM basic

Geweldige webshop, met heel deskundige uitleg over het product Heel fijn contact via telefoonnummer,wordt meteen opgenomen . Wordt meteen doorgeschakeld naar de deskundige . Kortom zo zou elke Webshop helpdesk moeten werken. De deskundigheid van Maarten is uitstekend met veel geduld voor oudere mensen zonder IT ervaring.

Pluspunten

  • Hoge Kwaliteit
  • Service heel hoog
  • Vriendelijkheid

Minpunten

  • Geen
  • Geen
  • Geen

Eindoordeel

Score: 5
erikmolenaar 9 juni 2019 Product gekocht

Cedel CEMM basic

Mooie hardware met duidelijk Android app welke frequent wordt bijgewerkt met nieuwe features. Vanaf mijn mobiel kan ik snel en duidelijk mijn verbruik inzien van stroom, gas en water. Support is uitstekend en snel, ik had veel vragen over welke sensoren ik nodig had en werd keurig en snel geholpen.

Pluspunten

  • Mooie Android app
  • Uitstekende support
  • Geen abonnementskosten zoals bij Toon
  • Installeren en setup is een eitje

Minpunten

  • Prijzige sensoren
  • Nog geen Fibrero support om individuele apparaten te monitoren
  • Wat uitzoekwerk wat voor sensoren je nodig hebt

Eindoordeel

Score: 5
TwealexNewbie 26 februari 2019 Product gekocht

Cedel CEMM basic

Cemm basic is een prima opvolger van de Qbox. Aangepast kabeltje voor de Qbox meegeleverd. (en korting) Bestelformulier (on line) geeft optie Qbox overstap, dan krijg je het kabeltje en een duidelijke uitleg meegeleverd. Als amateur had ik het er zo ingezet. Bij vragen? Heel vriendelijke helpdesk!

Pluspunten

  • Goede opvolger lees beter dan Qbox
  • Leveren kabeltje voor vervanging van Qbox
  • Gegevens blijven opgeslagen bij jezelf
  • Aansluiten zeer eenvoudig
  • Werkt meteen na aansluiten
  • Goed voor monitoren zonnepanelen, gas etc.
  • Website en App waarin je alles kan volgen
  • Vriendelijke en snelle ondersteuning als je belt

Minpunten

  • Prijs is stevig maar voor overstappers van de Qbox is er korting

Eindoordeel

Score: 5
rally 28 mei 2018 Product gekocht

Cedel CEMM basic

De CEMM van Cedel is echt een geweldige oplossing voor het monitoren van energie en gas. Optioneel kun je ook nog een CEMM display gebruiken, waardoor je "live" je verbruik op een display kunt plaatsen. Echt een geweldig apparaat met geweldige support!

Pluspunten

  • Eenvoudige installatie
  • Snel geleverd
  • Geen abonnement nodig
  • Zowel stroom als gas (met slimme meter)
  • Kan ook opwekking zonnepanelen meten
  • Uitleesbaar via LAN, maar ook via "de Cloud"
  • Externe toegang ook uit te schakelen (default op disabled)
  • Fantastische support

Minpunten

  • Niet goedkoop

Eindoordeel

Score: 5
750 25 mei 2018 Product gekocht

Cedel CEMM basic

Ik had gebruikt een Cemm aangeschaft en een verzoek gedaan aan Cedel om de gelogde data van de vorige gebruiker te verwijderen gezien dat niet zelf te doen is. De volgende dag een reactie terug. Alles perfect opgelost nu zonder kosten. top support dus. ook zonder zonnepanelen een aanwinst dus.

Pluspunten

  • Degelijk
  • Gebruiksvriendelijk
  • Betrouwbaar
  • Perfecte support

Minpunten

  • geen minpunt!

Eindoordeel

Score: 5
robbio33 6 januari 2018 Product gekocht

Cedel CEMM basic

Zeer soepele ervaring met dit apparaat. Werkt zonder problemen. CEMM moet wel aan router worden gekoppeld met ethernet kabel, heb ik opgelost met een wifi repeater. Geeft goed inzicht. Mijn eerste inzicht was dat de cv al om 4 uur snachts start, dat mag wel wat later :). Aanrader.

Pluspunten

  • snel geleverd
  • simpele installatie
  • geen abonnement
  • via cloud te benaderen, maar standaard uit
  • ook geschikt voor zonnepaneel monitoring
  • zowel stroom als gasmeting
  • Goed doordachte ui in browser
  • grafieken in kwh/m3 en euros

Minpunten

  • Heb nog niets kunnen vinden

Eindoordeel

Score: 5
Everest 20 november 2017 Product gekocht

Cedel CEMM basic

Goed ontwikkeld apparaatje om eenvoudig zicht te krijgen op het energieverbruik

Pluspunten

  • Geen abbonement
  • Plug en play
  • Uitbreidbaar met kwh meters (din rail)
  • Vlotte levering
  • Zeer gebruikersvriendelijke helpdesk
  • Uitlezen via eigen netwerk, maar ook via het internet.

Minpunten

  • Nog geen kunnen ontdekken

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Cedel CEMM basic?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone SE (2022) LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee