Gemiddelde gebruikersscore
Fijne kaart, met de prijs-prestatie verhouding toentertijd tevreden. Vind de geluidsproductie wel flink, allicht is dat icm m'n case en oude FX-cpu die ook flink stoken. De kaart wordt dan wat luidruchtig maar komt vrijwel niet boven de 80 graden uit. Hangt wat scheef omdat de kaart geen backplate heeft.
Het is (was) een hele goede prijs kwaliteit verhouding. Nu alle kaarten duurder zijn geworden wat minder, maar in verhouding met anderen is het nog best oké. De kaart is krachtig, en runt gemakkelijk de grootste titels op hoge graphics instellingen.
Goede kaart voor het geld. Met gamen goede prestaties maar de kaart gaat wel wat meer geluid maken.
Met een goede luchtdoorstroom kom ik aan 3200 - 3500 toeren. En bij internet gebruikt draaien ze helemaal niet mits een goede lucht doorstroom in de kast.
De prijs-kwaliteitsverhouding is erg sterk.
Een zeer krachtige videokaart met 8 gb ram. Goede prijs kwaliteit verhouding.
Deze videokaart is een uitstekende keuze wat betreft prijs/kwaliteit verhouding. Je kunt er prima mee gamen als je het op gemiddelde resolutie houdt. Het enigste nadeel is wel dat hij heel gauw warm wordt, dus zorg voor voldoende koeling in je case.
Ongeveer half jaar geleden gekocht maar wat een helicopter
Gekocht voor de prijs kwaliteit, helaas heb ik last van overscan bij mijn nieuwe LG monitor. Na onderzoeken heeft amd de mogelijkheid om dit aan te passen omstreeks in 2017 verwijdert uit de drivers omdat dit altijd goed zou gaan. Niet dus..
Een goede kaart voor deze prijs, zeker een aanrader als je een budget pc gaat bouwen. Maakt wel veel lawaai dus daar moet je mee kunnen leven. Voor de hogere prijsklasse (€1000-2000) toch niet genoeg prestatie, dan raad in Nvidea aan
Als je een rx580 gaat kopen sla deze over. De koeling is zo slecht dat de kaart terug klokt bij 4500 Rpm straaljager geluid;-)
Prima gamingprestaties voor je geld, maar maakt een behoorlijk kabaal onder belasting. Mijn MSI GTX 980 Gaming had daar 0,0 last van. Valt tegen!
Gekocht ter vervanging voor mijn MSI R9 380 Gaming voor 3440x1440p 34" scherm.
Deze kaart kunnen kopen aan 222 euro op Black Friday.
Qua performantie tov de 380 iets teleursteldend.
In recente games (AC Odyssey, Shadow OTTR) haal ik op medium net niet 50 fps.
Deze kaart aangeschaft ter vervanging GTX960 en overgestapt op AMD aangezien ik een 75hz Freesync monitor heb. Over de prestaties ben ik tevreden: Goede FPS met gamesettings op ultra, maar de fans maken helaas veel herrie en de kaart wordt ook best heet (zit snel op 80 graden).
Cd bevat wel veel software voor de kaart, kies goed wat u wel of niet kan gebruiken.
Zelf alleen de drivers gepakt en daarna ge update via de msi site.
Dus als u beetje tweakers in de gaten hou voor de laagste prijs heeft u een prima kaart.
Ik heb deze kaart aangeschaft als upgrade van een gtx 950. Een voordeel is dat onder de 60 graden de ventilatoren niet aan gaan waardoor hij erg stil is. een minpunt is dat de kaart erg zwaar is waardoor hij naar beneden hangt in je behuizing.