Van een 43 inch LG 1080p plasma, naar deze tv gegaan. Wat een ervaring, wat een verschil. Ik kijk nu films in 4k, en game met mijn PS4 PRO op dit scherm. Bijzonder mooi beeld, zwart=zwart. Goed contrast en goed helder. Geluid is (voor een tv) erg goed!
TV geeft super beeld, ik gebruik het voornamelijk om Netflix in UHD te kijken en PS4 Pro te spelen. Ook de geluidskwaliteit is stukken beter dan wat ik gewend ben.
Toen mijn Philips 6780 uit 2012 het begaf kreeg ik van partnerlief maar 1 eis mee: als de tv maar snel is. Volgens 'het internet' en de verkoper is dit model erg rap. Na zelf in de winkel op wat knoppen te hebben gedrukt was ik gelijk onder de indruk.
Pluspunten
Start snel op uit stand-by
Menus reageren rap
Apps starten vlot op en reageren goed
Oh ja het beeld is ook goed
Smart dock zorgt dat je kabels mooi weg werkt
5ghz WiFi ondersteuning
Minpunten
Scherm oogt plastic als de tv uit staat
LAN kabel zit in de tv en niet in de smart dock
Geen analoge audio-uit
Geen cijferknopjes op de afstandbediening. Schakelen naar 24 kitchen betekent: cijfer menu, op scherm 2 en 4 kiezen met je A/B. Doet af aan alle snelheid die ik zo positief vind.
Mooi en kraakhelder beeld, ook met de zon in de kamer en makkelijk te instaleren en het geluid is beter dan in de winkel (grote van de ruimte?)
Foka Rotterdam bedankt voor de service, de 3 jaar extra garantie en de uitleg maakte de keuze een stuk makkelijker!
Pluspunten
mooi en scherp beeld
makkelijk aan te sluiten, binnen 5 min uit de doos en werkend.
mooie afstandbediening
stembediening
Minpunten
geluid kan beter maar is mee te leven
even naar de juiste kleurbalans zoeken maar dat is persoonlijk