Prima kaart voor 1080P 60 FPS in de meeste games. Niet de stilste en niet de koelste, maar doet wat hij moet doen.
2ehands gekocht van een tweaker hierzo, als lichte upgrade vanaf mijn gtx950.
Kaartje draait vrijwel alles op 1080p op High of Ultra erg soepel (60fps minimaal). Prima ding, alleen zijn de drivers van amd en het geluid van de fans wel nadelen.
Goede prestaties voor een redelijke prijs.
Bijgeleverde software is rampzalig. Fans werden ook onder hoge belasting uitgeschakeld voor stroombesparing. Dit resulteerd in extreme temperaturen.
Met gebruik van de standaard radeon sodtware is de fansnelheid in te stellen en functioneerd de kaart beter.
prestaties zijn boven verwachting voor deze prijsklasse
Prima Kaart. Goede value en een aanrader voor mid-range computers. Oranje strepen vallen niet te veel op en kunnen je systeem ook juist complimenteren. Fans kunnen onder load aardig wat geluid produceren (liggen tegen de 3000 rpm aan).
Gekocht als upgrade voor mijn oude GTX660. Prima prestaties, kan alle moderne games weer zonder problemen op hoge settings runnen. De videokaart is fraai afgewerkt door de backplate. De fan stop mode zorgt ervoor dat de kaart zeer stil is op idle. RGB logo is ook een leuke extra.
Ik zocht een leuke upgrade van me oude videokaart en deze is hem geworden is lekker snel en stil
Ik vind het een goede kaart, voor de prijs geen miskoop maar het blijft een flinke investering.
Tijdens het gamen is de kaart zo goed als niet hoorbaar, wat ook erg prettig is.
Leuke kaart voor gaming, LED licht op de bovenkant is grappig maar uiteraard niet al te nuttig verder, de passieve koeling optie is wel grappig maar op de lage setting zijn de fans ook niet te horen in een goede kast.
Prima kaart. Kleiner dan een MSI Armor maar maakt wel iets meer lawaai onder load.