prima design maar niet zo goede kwaliteit. ik wil niet zegen dat ik van mijn inkoop spijt heb. maar voor dit bedrag, er zijn nog andere merken met meer werkzamenheiden.
Prijs kwaliteit is erg goed. Heb de tv gekocht tijdens de BTW dagen (bij BCC).
De tv geeft overdag een prima helderheid. Het zwart is voor mijn kijkgedrag (nooit met de lampen uit) uitstekend. Ik kijk tv met CI+ van Ziggo, deze beelden geven ook een mooi beeld in HD.
Pluspunten
Smart gedeelte werkt lekker vlot
Mooi design (vind ik)
Wegwerken vd kabels
Handige AB
Minpunten
De internet kabel kun je niet mooi wegwerken (maar gebruik zelf de Wifi)
Mooi helder beeld prachtige kleuren. Goede smart AB waarmee vrijwel alle externe apparatuur ook te bedienen is.
De tv start snel op en ook de apps zijn snel actief
Mooi helder en uiterst strak beeld, kleuren zijn erg mooi, en uitgebreid in te stellen in het menu, zoals ook het geluid wat voor een "platte TV" uiterst goed is.
De One-connect is ook ideaal. De gebruikers SMARTHUB is simpel en goed overzichtelijk. Afstandsbediening simpel en goed.
Mooi design en prima beeldkwaliteit. Vrij matig geluid en zeer irritante software, die ook niet te verwijderen is. Tevens zeer storende pop-up meldingen in beeld, meerdere malen per dag, over onzinnig onderhoud bijvoorbeeld.
Alleen verbreken internet verbinding lijkt een oplossing. Had de TV niet gekocht als ik dit had geweten.
Pluspunten
Design
Beeldkwaliteit
Minpunten
Afstandsbediening werkt niet vlekkeloos, soms werken de geluid/kanaal knoppen niet.