Reviews door gebruikers

3 van 5 sterren
2 van 5 sterren
1 van 5 sterren
24 december 2005 Rapporteer

Zoals al wel blijkt uit mijn beoordeling, ben ik behoorlijk ontstemd over dit apparaat.
Ongeveer een jaar geleden gloednieuw gekocht bij Aces direct. Het was (op het eerste gezicht) een goeie prijs voor een printer die vol duplex kon printen. Dit was het begin van een lange en nogal vruchteloze lijdensweg.
Het begon vrijwel onmiddellijk. Na ingebruikname van het apparaat waren er op elke bladzijde aan beide zijden een soort ruis-achtige spettertjes op verschillende plaatsen op de bladzijde. Toner even kort genivelleerd in de hoop op beter. Geen enkel resultaat. Standaard diagnostische & calibratie software gedraaid. Geen enkele verbetering. Contact met service van Kyocera was zeer marginaal. Alhoewel ze meestal wel terugmailden. (zij 't niet altijd even snel). Men suggereerde dat de toner defect was. E.e.a aan aces direct overlegd. En heb van hun een vervangende toner gekregen. En ja hoor, probleem niet verholpen. Weer in gesprek met kyocera. "Heeft u het apparaat wel goed schoongemaakt ?" (Ik probeerde me in te houden, en vertelde doodleuk dat 'r waarschijnlijk niet meer dan een paar 100 blz mee waren geprint en dat alles gloednieuw was. ) Na ruim een week een nieuwe email, Misschien schortte er wat met de instellingen......

Pluspunten

• Geen. Misschien leuk kado-tje voor iemand waar je echt een hekel aan hebt.

Minpunten

• Teveel om op te noemen. Werkt simpelweg niet. Geen noemenswaardige service te bespeuren bij Kyocera.

1 van 5 sterren (Waardeloos)

Heb jij ook een Kyocera FS-1020D (A4, 20 ppm, USB 2.0)?