Deze Robomowmaaiermachine houdt je gazon uitstekend bij terwijl jij als een baas aan de gintonics ligt: wie wil dat nou niet. Het robotmaaier concept heeft mij wel overtuigd, dit model komt ook aantrekkelijk (vlot, stil, stoer, fijne app) over, maar er zijn wel aardig wat overwegingen. Zie review voor details.
Als je elk jaar dure onderdelen wil kopen moet je deze maaier zeker kopen.
Heeft 1 seizoen goed gedaan, Na 1 jaar printplaat in docking kapot, jaar daarna weer stilgevallen en doet helemaal niks meer.
Ervaring rijker, illusie armer, weer op zoek naar een goede maaier dan maar.
Robotgrasmaaier die ervoor zorgt dat ik (bijna) geen tijd kwijt ben met het maaien van gras. De maaier start en stopt automatisch en de frequentie kan die ook zelf bepalen. Apparaat is klein, maakt weinig geluid en werkt goed. Installatie wel pittig, goed de handleiding lezen voor de verandering!
2017 gekocht. Was tevreden, ondanks nodige onderdelen vervangen.
In 2021 uit de winterstalling gehaald: Accu defect. Nieuwe is 229 Euro.. :-(
Zo verkocht en gekeken wat anno 2021 de beste is: Worx Landroid.
Bevalt 10x beter, lichter, stiller, vervangbare accu en Wifi! Voor mij geen Robomow meer.
De Robomow RC308 ziet er solide uit en heeft stevige messen. Ik vind de maaier echter regelmatig terug in de bloemperken veroorzaakt door een ontwerpfout doordat de maaier tijdens achteruit rijden de perimeterdraad - aangelegd volgens handleiding - niet respecteert. Robomow heeft momenteel geen oplossing voor dit probleem.
Als alles goed werkt maait ie netjes.
Zodra de eerste problemen beginnen heb je serieus een probleem; de service en communicatie van en met Robomow is dramatisch, met als gevolg dat je met een heel duur maar slechts deels werkend speeltje zit.
De Robomow (RS615) heeft 1 seizoen gefunctioneerd. Maar daarna zijn de problemen begonnen. Eindeloze gesprekken met de (alleen kantooruren te bereiken) helpdesk, het 'repareren' van de maaier, zonder resultaat, wederom bellen. Het hele zomerseizoen een zitmaaier moeten lenen. Robomow zou een voorbeeld nemen aan bijvoorbeeld MIELE met haar servicedienst.