€ 279,- bij Amazon.nl Marketplace

1 van 5 sterren
Flems Newbie
26 juni 2023 Product gekocht

House of Marley Bag of Riddim II

Echt een prachtige box op vele punten, overklast bijna alle JBL speakers naar mijn mening. Staat erg mooi tussen het meubilair en op sfeer foto's. De box verrast mij en anderen in mijn kring steeds maar weer qua geluidskwaliteit en ook volume. Ik ben er erg zuinig op en hij gaat al meer dan 2,5 jaar mee zonder complicaties. De box is helaas wat vatbaarder voor kleine deukjes of krassen aan de achterkant, ook is de box niet waterbestendig.

Misschien wel een van de beste (niet-professionele) boxen van de afgelopen 10 jaar. Ook zeer weinig delay als je een Pioneer DJ controller via de aux aansluit. Bluetooth werkt goed alleen de stem vind ik overbodig en lichtelijk irritant soms.

Koop alsjeblieft een versie waarbij de tas wel drukknopen heeft. Mijn variant/versie heeft geen drukknopen op de tas, daardoor voelt deze een beetje gevaarlijk om te gebruiken.

Verder zeer aanbevolen!

Pluspunten

• Geluidskwaliteit (met name de bass)
  • Hoog decibel gehalte zonder ruis of kraken
  • Elegante uitstraling
  • Weinig delay met Pioneer DJ controllers via de aux
  • Prima batterijduur en laad snel genoeg op
  • Gedeeltelijk van gerecyled materiaal

Minpunten

• Er komen wat sneller deuken en krassen op het bamboe gedeelte
  • Meer een binnenspeaker
  • Soms net onhandig om mee te nemen (mijn bijgeleverde tas bevat geen drukknopen en is daardoor waardeloos)

Kaatskneusje
30 september 2019 Product gekocht

House of Marley Bag of Riddim II

Paar jaar geleden gekocht en ben er ontzettend tevreden mee. Heb een hoop vrienden die jbl boxen hebben (vooral de extreme), maar vind de geluidskwaliteit van deze een stuk beter.

Pluspunten

• Geluidskwaliteit
  • Bass
  • Maximaal volume
  • Uiterlijk
  • Draagbaar

Minpunten

• Niet water/stof proof
  • Kwetsbaar
  • Meer een binnenspeaker (ook al heeft hij een draagband)

Heb jij ook een House of Marley Bag of Riddim II?