Reviews door gebruikers
Scoreverdeling
Gemiddelde gebruikersscore
5 van 5 sterren
Er zijn nog geen productreviews van deze uitvoering, bekijk hieronder de reviews van de andere uitvoeringen.
9 reviews - Pagina 1 van 1
Een uitgebreide NAS die snel genoeg is als zuinige thuisserver. Genoeg plek voor veel opslag, het DSM besturingssysteem vind ik beter dan de concurrentie. Erg duur, maar dan heb je ook wat.
Pluspunten
- Veel mogelijkheden
- DSM besturingssysteem
- Stabiel en snel
- Stil en zuinig
Minpunten
- Duur
- Kleine missers in afhankelijkheden van packages
- Reboot bij bijna elke OS-update
Synology DiskStation DS916+ (8GB)
Uitstekende nas voor thuis, voldoende capaciteit m,et 4 schijven en stabiel en betrouwbaar in gebruik. Snel genoeg voor plex etc, maar geen snelheidsmonster in het algemeen. Geen 10gb netwerk helaas. met 8Gb ram voldoende geheuegen. Draait de niewe DSM 7 probleemloos.
Pluspunten
- dsm is top
- betrouwbaar
- robuust
Minpunten
- relatief langzame processor
- geen 10gb/s netwerk
Synology DiskStation DS916+ (8GB)
een krachtige, maar stille nas. Met veel mogelijkheden en hij is snel geïnstalleerd.
Pluspunten
- DSM
- Stil
- Virtual Machine Manager
- Snel
NAS van Synology gekocht ter vervangen van de Netgear RNDU6000
Pluspunten
- snel
- strak design
- robuust
- relatief stil
- goed uitbreidbaar met dx513
- usb3
Minpunten
- prijs
- behuizing plastic
- power aansluiting is wat matig
Synology DiskStation DS916+ (8GB)
Fantastische NAS met veel kracht en mogelijkheden
Pluspunten
- Snel
- Stil
- Stabiel
- DSM
- Surveillance Station
- Virtual Machine Manager
Synology DiskStation DS916+ (8GB)
Dit is mijn 3e NAS van Synology, omdat een twee bay server te krap werd heb ik deze aangeschaft, wat snel apparaat! Deze server heeft de snelste processor (Pentium N3710 quad-core) aan boord tot en met de 8-bay NAS' van Synology. Ook is hij heel erg zuinig.
Pluspunten
- Goede prestaties
- Veel mogelijkheden
- Plug-and-play
- Migratie van files, NAS > NAS gaat vlekkenloos
- Goed en duidelijk OS
- 2x UTP voor LA of Load Balancing
- (Mobiele) apps
Minpunten
- Prijzig, maar een goed product kost ook wat
- Glossy cover ziet er wat speels uit, het uiterlijk van een DS1517 ziet er beter uit
Synology DiskStation DS916+ (2GB)
Ik gebruik deze NAS voor het opslaan van fotos, het backuppen van 5 computer, het streamen van films op tv, het hosten van een kleine website en het hosten van een ts server. En ik heb nog nooit ergens last van gehad. Zelf heb ik er 2*3TB in zitten.
Pluspunten
- Performance
- Capaciteit
- Geen drops
- Geluid
Minpunten
- OS
- Alles is geblockt
- Als je meer wilt koop dan een kleine server om ubuntu op te draaien.
Synology DiskStation DS916+ (8GB)
Dit is mijn 3e generatie primaire NAS na eerder een 212j en een 415+. Ook deze 916+ is weer een zeer snel en veelzijdig apparaat waar je als gebruiker veel plezier van kunt hebben. DSM blijft een ideaal OS voor deze machines. Aanrader!
Pluspunten
- DSM is top
- Vele mogelijkheden
- Snel
Synology DiskStation DS916+ (8GB)
Op een half uur stond deze diskstation vanuit de doos klaar om geconfigureerd te worden. Zeer stil door de aanpasbare ventilatorsnelheid. Lichtintensiteit van de leds is aanpasbaar. Dubbele netwerkaansluiting voor dubbele snelheid of load-balancing van de netwerkverbindingen. Meteen extern bereikbaar zonder configuratie van het persoonlijke netwerk.
Pluspunten
- Stil
- Uitgebreide configureeropties
- Makkelijk te installeren
- Geen vijzen nodig voor 3,5" schijven
- Compatibel met 2,5" schijven