Gemiddelde gebruikersscore
Deze voor een vriend gebruikt in zijn build. Hij heeft er tot vandaag geen spijt van dat die deze heeft gekozen.
Erg fijn moederbord met meer dan genoeg functies en uitbreidingsmogelijkheden. Daarnaast is het op het moment van schrijven de beste ''Bang for the buck'' voor een B350 moederbord. Voor meer info, check m'n uitgebreide review.
Prima product.
icm Ryzen 7 1700 en Corsair Vengeance LED Red, Corsair 550mx
Draait 3,6ghz en 3200mhz redelijk stabiel. Heel af en toe 3x nodig om op te starten. Geen idee waar het zo aan ligt. Waarschijnlijk de combinatie 3200mhz en 3,6gzh.
Heeft prima gewerkt totdat het iets meer dan 2 jaar na gebruik crashte, samen met mijn SSD schijf. Voornamelijk gebruikt voor videobewerking en gaming.
Prima moederbord geleverd met een duidelijke handleiding en een mooie uitstraling. Soms kleine problemen bij ryzen 5 2e gen. maar dat is te verhelpen met wat research.
goed instap bordje, echter meer is het ook niet
Heb het moederbord 1 jaar gehad en heb er in het begin niet zoveel problemen mee gehad. Cpu overclocken lukte helaas niet.
Jammer genoeg is het bord in de laatste maand 2x kapot gegaan en is de bios waarschijnlijk gebricked.
Backup bios gebruiken lukte ook niet
Werkte naar tevredenheid, maar ging na ruim een jaar kapot (eerst bios- en usb-fouten; totdat op een dag de pc niet meer opstartte en de cpu-led op het moederbord brandde). Vanwege compatabiliteit met andere onderdelen en randapparatuur maar weer dezelfde gekocht en hopen dat de nieuwe het wat langer uithoudt.
Ik was toen der tijd aan het twijfelen tussen dit moederbord en MSI B350 Gaming Pro Carbon. Spijt dat ik toch niet voor de MSI varriant heb gekozen, waren toen der tijd ongeveer dezelfde prijs. De prijs daling en de updates van het Gigabyte moederbord maakt het goed.
Deze mbo is een goede keuze geweest gekecht met een amd r5 1600, zeer goed en felle leds. 1 ding is echt een nadeel en dat is de software, je moet eerst appcenter downloaden daarna alle onderdelen nog los downloaden.
Bios daarin tegen zeer overzichtelijk!
Redelijk moederbord, destijds een van de weinige ryzen moederborden. Helaas ben ik inmiddels al aan mijn 3e bezig nadat 2 compleet onbruikbaar zijn geworden vanwege het naar 3ghz zetten van het werkgeheugen. Een biosreset was op geen enkele manier mogelijk.
Fijn overzichtelijk moederbord, makkelijk te installeren Bios upgrade was noodzakelijk Maar d.m.v. "APP Center " zo gedaan. Volledige overstap naar USB 3 wél noodzakelijk, want al mijn USB 2.0 apparaten zijn vervelend gaan doen
FR - SUPERBE Carte mère éclairage LED au TOP couplé à un RYZEN 7 1700 et 16Giga DDR4 en 2166 , ventilateur du CPU livré avec le Ryzen7 1700 super efficace, de nombreux port a plus savoir quoi faire.
Een prima moederbord, maar hij moet nog wel wat updates krijgen!
Zeer degelijk midrange bord. CPU-OC en maximale RAM output zijn soms niet compatibel met de laatste firmware. Dit is iets waarmee je rekening houdt als je voor een nieuw platform kiest. Buiten dat werkt de MOBO goed en was hij makkelijk te installeren. Met nuttigheden zoals dual-bios en een g-connector.
Voor mij het perfecte moederbord als je geen geld wil uitgeven voor de onnodige functies van een X370 chipset maar wel de mogelijkheid wil je ram en cpu te overclocken.
Ram draait op 3200mhz cpu(ryzen 1600) momenteel op 3.7GHz zonder problemen.
Bios is erg fijn en overzichtelijk ingericht.
Prima moederbord voor de prijs. Goede bouwkwaliteit en genoeg functies. Wel wat weinig USB poorten op de I/O.
Prima moederbord voor mijn Ryzen 1600 build. Echter laat de bios wat te wensen over. Het ziet er leuk uit, maar ik mis instellingen zoals NX en XD bit. Het liefst zou ik wat beveiligings functies uitschakelen om wat meer te kunnen tweaken.
Ik heb dit moederbord nu al een maandje of 2 in gebruik, en ben er zeer tevreden over.
De kwaliteit is prima, imijn ram draaid zonder problemen op 3200Mhz, de ledverlichting is naar wens in te stellen of uit te zetten.
Prima aankoop voor een ryzen build.
Moederbord met voldoende opties, VRM koeling, genoeg aansluitingen en (voor mij nieuw) LED verlichting.
Dit moederbord doet voor mij wat het moet doen. Overklokken, snel configureerbaar en heeft de nodige toeters en bellen voor de iets meer veeleisender gamer
Goed moederbord om mee te gamen tegen een mooie prijs
Goed en stevig moederbord. Genoeg functies voor de basis en iets meer geavanceerde gebruiker. Bord ziet er goed uit en genoeg aansluitingen. LED verlichting is een leuke toevoeging! Geheugen gelijk op 2933 MHZ icm AMD Ryzen 1600X
Ik was op zoek naar een goed moederbord tegen een goede prijs voor mijn Ryzen PC. Dit moederbord is ongetwijfeld één van de beste in haar prijsklassen.
Goed moederbord voor mijn ryzen 7. Tot nu toe nog geen problemen mee gehad. Soms moet het moederbord een paar keer opnieuw opstarten als je iets verandert in de bios. Ook kon ik niet de fan snelheid van de casefans veranderen, maar dat heb ik opgelost met een fan controller.
Top bord voor een prima prijs. Heeft alles wat een budget gamer/minimalistische overclocker nodig heeft. Prima voor Ryzen 5 maar kan ook makkelijk Ryzen 7 aan. Verder zijn de features ook relatief future proof.
Dit product is zeker geen miskoop. Een van de beste am4 b350 borden.
Prima product voor de juiste prijs. Bios is prima mee te leven en de ondersteuning door de community is goed. De meegeleverde software voor het veranderen van de RGB en de verschillende andere "apps", zijn bij lange niet af en soms erg buggy. Maar daar valt wel mee te leven.
Goed product. Ik zag echter bij de andere reviews dat enkelen de snelheid van het Ramgeheugen niet hoger kregen. Ik draai dit nu op 3200 mhz. Je kan met de software van gygabyte(Easytune) hem relatief makkelijk naar 3200 toezetten :)
Prima B350 moederbord voor de prijs met een uitgebreide featureset. Er is helaas bezuinigd op de stroomvoorziening (4+3 phases) en koeling (kleine/ontbrekende heatsinks). Hierdoor niet geschikt om een Ryzen 7 over te clocken. VRMs bereiken 90 graden onder full load (Ryzen 1700 op 3.8 GHz).
Momenteel één van de goedkoopste AM4 ATX moederborden die voor de meeste mensen meer dan genoeg functionaliteit biedt.