Ik begrijp de reviews niet voor wat betreft het niet kunnen wisselen van de batterij?
Dat gaat makkelijk, knop indrukken en dan de voet even draaien, kan een ER14250 batterij in, staat ook in de specs op de pricewatch vermeld.
Werken prima, ik heb 4 stuks in rood, wit, zwart en blauw.
-edit- sinds vandaag 17-04-2023 nog een knop aangeschaft, de zwarte. Wederom probleemloos verbonden met de Homey en ook bij deze kan je de batterij vervangen.
Nu dus 5 stuks naar tevredenheid in gebruik.
Prijs is nog steeds hoog, maar ik ben behoorlijk gecharmeerd van de robuustheid van Fibaro-producten.
Batterij niet te wisselen. Lege batterij is configuratie weg. Waardeloos apparaat, begin er niet aan.
Het leek een vrij goed product. Helaas is de batterij niet te vervangen en is het product daarmee e-waste zodra deze leeg is. Verder is lastig om het product werkend te krijgen. Afrader.
Werkt zelden, bij lege batterij moet je hem opnieuw aan het zwave netwerk toevoegen. Omgeruild bij de leverancier, nieuwe exemplaar had precies het zelfde. Blijkt dat je elke keer bij een lege batterij moet inkeren. Koop deze troep niet, vreselijk duur en weigert dienst