Reviews door gebruikers

1 van 5 sterren
Koploper
25 maart 2009 Rapporteer

Acer AL1711 (17", 16ms, D-sub)

Ik gebruikte heel wat jaren terug een oude CRT-monitor van m'n vader. Maar op een gegeven moment begon ik toch te kijken naar een mooi TFT-scherm. 5 Jaar geleden zag mijn vader dit scherm staan bij Modern Electronics voor € 350,-.Maar omdat dit het laatste exemplaar was, en hij was gebruikt om in de schappen te staan, mocht ik hem meenemen voor € 270,-. Op dit moment gebruik ik het scherm nog steeds als tweede scherm voor mijn laptop (HP 8510w), en dat gaat prima samen! Featureset Deze monitor heeft niet echt heel veel features. Er is alleen een VGA-ingang, en je kunt hem qua hoek verstellen. Verder is er niks extra's mogelijk met dit scherm. Dit is natuurlijk niet veel, maar goed, voor 5 jaar terug was dat gewoon standaard!

Pluspunten

• Kleurweergave
  • Geen pixeldefecten
  • Prijs
  • Bouwkwaliteit

Minpunten

• Contrast
  • Helderheid
  • Reactiesnelheid

22 januari 2006 Rapporteer

Acer AL1711 (17", 16ms, D-sub)

Toen ik het eerst de monitor in gebruik nam, zag ik bij het booten een nette heldere weergave, echter te scherp. Met behulp van het menu is dit echter in te stellen volgens verschillende standaarden (normaal, warm, koel) of via zelfgekozen waarden (RGB, contrast, helderheid). Enkele maanden later had ik wel de tegenvaller dat het scherm regelmatig een hangende pixel heeft. Eenmaal over het scherm wrijven en hij is weer weg. Vandaar ook mijn score voor de pixels. Ghosting is aanwezig bij deze monitor vanwege de 12ms die deze heeft als vernieuwingsfrequentie, maar deze is echter beperkt. Verder is dit een solide monitor die best een tikje kan verdragen, en die soliditeit is eveneens te merken aan de ietswat te grote voet en boord van de monitor. Qua prijs is deze evenwaardig aan zijn kwaliteit, welke zeer goed is, en dan ook een van de uitblinkers is in zijn prijsklasse.

Pluspunten

• * Goedkoop (lees: prijs/kwaliteit)
  • * Zeer stevig
  • * Mooie beeldweergave, veel menuopties

Minpunten

• * De voet en schermrand zijn iets te dik
  • * VGA-kabel hangt vast aan scherm (niet loskoppelbaar)

Guusjee
31 maart 2009 Rapporteer

Robin
11 februari 2008 Rapporteer

Acer AL1711 (17", 16ms, D-sub)

3 van 5 sterren (Voldoende)

Heb jij ook een Acer AL1711 (17", 16ms, D-sub)?