Gemiddelde gebruikersscore
geweldig! vooral als je van een 24' 16:9 scherm afkomt. Gsync werkt machtig. overall look is zeer mooi. Echt gevoel dat je erin zit met de curved monitor. ik wil nooit meer iets anders dan ultra wide.
Goed scherm en geweldige pixel response en pixel density. 100hz is ruim voldoende bij race games en o.a. The Witcher, Dirt Rally en Far Cry. Alles heeft een perfecte wit en zwart weergave en de kleur temperatuur is perfect na lichtjes kalibreren. Dit scherm brengt een geweldige ervaring.
Geweldig scherm. Hoge resolutie dus geen geklooi met DPI-settings.
Mijn exemplaar heeft geen pixeldefecten.
G-Sync is fijn gezien de hoge resolutie. Helaas maar 1 DP ingang. Combi van DP uit op laptop+HDMI ingang op scherm werkt niet. Scherm is vrijwel hetzelfde als Acer Z35P.
Groot, erg groot. Ik km van een Asus 34" en deze is dus 35" maar je merkt het echt!
Scherm is mooi afgewerkt, leuke led verlichting + hele handige headset "ophang ding".
Paneel kwaliteit is net geen IPS, maar zeker geen TN kwaliteit. Acceptabel voor alles behalve Photoshop. Vergeleken met LG38uc99 is 100hz, 9ms inputlag en 4ms pixel response een dikke plus. Geen defecte pixels en LED ziet er cool uit. Een aanrader voor all-round gebruik.