Gemiddelde gebruikersscore
Op zoek gegaan naar een videocamera die net wat meer kan dan een consumentencamera.
Geweldig scherpe beeldkwaliteit, met flinke zoom en macro. Veel instelmogelijkheden. Handleiding waardeloos, maar goed alternatief beschikbaar. Heb hem persoonlijk in gebruik voor het filmen van theatervoorstellingen, voldoet prima.
Nu bezit ik een Panasonic AG DVX200 en na afschuimen van allerlei beoordelingen komt dit toestel er zeer goed uit. De DVX200 heb ik in het zand laten vallen en de herstelprijs is niet mis.
Een zeer goede camera, zowel qua bouwkwaliteit als qua prestaties. Voor een beginner heeft deze camera een stijle leercurve maar dat maakt het ook interessant.
Fantastiche voorlichting bij Kamera Express in Amsterdam trokken mij over de streep voor aankoop van dit product. De camera ligt uitstekend in de hand.
Professionele-camera met zeer veel professionele functies en instelmogelijkheden. Bovendien kwaliteiten voor een eerlijke prijssetting door Panasonic.
Een goede camcorder met als prijs/kwaliteit een interessante prijs. De gebruikshandleiding is iets te beknopt. Met ervaring van een vorig toestel is de bediening ok. Dit toestel ligt goed in de hand. Door de recente aankoop zal oefening ervaring brengen.
Zeer complete 4K prof. camera met tal van mogelijkheden en voorzieningen.
Gewicht valt goed mee, ligt goed in de hand.
Nadeel : wifi niet standaard aanwezig