Ik was op zoek naar een nieuw moederbord met RGB kleuren, mij keuze was de MSI Z270 gaming M5, de installatie ging zeer vlot met een makkelijke bijgeleverde uitgebreide handleiding. Er was ook een bijgeleverde RGB kabel om een de led verlichting aan te sluiten.
grappig boardje ,
Ben geswitched van camp Asus naar MSI,Niet echt mn beste keus geweest
Waar Asus betere Software heeft en stabieler lijkt moet dit board het alleen van de looks hebben de software is echt heel erg belabberd slecht. en heeft ook maar 7 kleuren
Beetje jammer meer verwacht
voor ongeveer 1,5 jaar heb ik gegamed op een intel DH55TC moederbord (geen grap)
en dit is dus een uitstekende upgrade. ik heb in de afgelopen maand veel game plezier gehad met dit bord en raat het dan ook aan voor een nieuw systeem of upgrade.
Mooi ding, allround versatile, SLI, alleen jammer dat de IO schaars is qua USB slots en ik neem een hele stille ruis waar in mijn headphones vergeleken met mijn vorige Z97M Gaming van MSN waar totaal geen ruis te vinden was... Dus audiophiles... Pas op! Anders een geluidskaart erbij doen!
De nieuwe MSI Z270 GAMING M5 dat zich tussen de GAMING M3 en de GAMING M7 plaatsvind, met RGB verlichting, M.2 shield, metalen PCI-E x16 sloten en de IO bedekt met een plastic cover is dit moederbord bijna helemaal 100% goed.