De Phanteks Enthoo Luxe Tempered Glass behoudt zijn goede eigenschappen van de originele versie. Als toevoeging zien we een zijpaneel van gehard glas en extra SSD bays. De flexibiliteit en ruimte in de behuizing maakt de Enthoo Luxe een zeer aangename behuizing om mee te werken.
Pluspunten
Degelijke bouw en zeer netjes afgewerkt.
Flexibel en ruimtelijk bouwen dankzij de afmetingen.
RGB-verlichting op de randen ondersteunen nu Mystic Lightning (MSI) en AURA (ASUS).
Standaard vier 140 mm fans meegeleverd samen met een fan-hub.
Veel kabelmanagement mogelijkheden (uitsparingen, velcro straps en tay-rips).
Ideaal voor high-end builds en custom water cooling.
Zijpaneel van gehard glas op twee scharnieren en verwijderbaar.
Prijs-kwaliteitsverhouding prima op orde.
Minpunten
Geen USB 3.1 (Type-A of Type-C) op de voorzijde.
Maar twee SSD (2.5") trays, terwijl er vier plaatsen beschikbaar zijn.
Helaas zijn er nog niet bijzonder veel E-ATX behuizingen met zulke bouwkwaliteit en gehard glas. Maar heel jammer is dat niet, want we hebben de Phanteks Enthoo Luxe! Uitstekende airflow, hoge kwaliteit afwerking en makkelijk in te werken. En bedankt pclinde voor de aanbeveling :)
Pluspunten
Ontzettend knap in elkaar gezet met hoge kwaliteit materialen en een mooie afwerking
Makkelijk om in te bouwen, zat ruimte en overal (ingebouwde) mogelijkheden voor kabelmanagement
LED-strips netjes verwerkt en geeft bijna perfect verspreid licht (én werkt met ASUS, MSI en Gigabyte software)
Airflow, airflow, airflow! Mogelijkheden voor 140mm ventilatoren (en radiatoren) aan alle kanten
Gehard glas zit op 2 scharnieren en 2 schroeven (i.p.v. alleen 4 schroeven) waardoor hij makkelijk open kan
Overal stoffilters die makkelijk te verwijderen en schoon te maken zijn
Ruimte voor zelfs een serverbord (dan moeten wel de rubberen grommets eruit)
Voor 180 euro echt een koopje
Minpunten
Zeer slecht beschikbaar (zal snel verandering in komen)
Geen opening in de PSU cover
Nog los SSD trays kopen, je krijgt er maar 2 voor de 4 beschikbare mounts
Meegeleverde ventilatoren zijn niet bepaald stil, maar verplaatsen wel veel lucht en je krijgt er 4
Elke keer als ik de voorkant eraf haal heb ik het idee dat er iets stuk gaat :s
Heb jij ook een Phanteks Enthoo Luxe Tempered Glass Grijs?