Led verlichting snel stuk en onhandig om mee te werken. Alhoewel 5 jaar garantie weigeren ze te herstellen. Zogezegd was er een papiertje bij om te registreren. Nooit gezien. Ook de verkoper Bol doet weinig om me te helpen.
Absoluut te mijden. geven niets om hun kopers. Wel prachtig voorgesteld, maar zeker niet klantvriendelijk.
Heb echt moeten aandringen, krijg valse beloften dat er een reparatie onder garantie zou volgen, maar krijs als status : reparatie afgerond zonder er iets gebeurd is. Dit ruikt volgens mij naar oplichterij ! Zowel van Bol als van Inventum. Jammer, had vertrouwen in een betere dienstverlening.
Slechte review bij Bol wordt zelfs niet geplaatst. Dus vertrouw nooir de reviews bij BOL
In algemene zin een onbetrouwbaar product van lage kwaliteit dat niet doet wat het moet doen. De ingestelde temperatuur en weergegeven temperatuur worden niet bereikt. hierdoor kun je niet doen wat je van de oven verwacht namelijk bakken. Ook maakt het draaiplateau een enorme herrie al deze problemen zijn al meteen, vanuit de doos, aanwezig. Lijkt uit dezelfde fabriek te komen als Etna. Lijkt precies dezelfde combimagnetron te zijn. Beiden bar en bar slecht!