Na 1 jaar is de muis overleden. Maar voor die tijd vond ik het een goede muis en lag het lekker in de hand. Kwaliteit vond ik stukken minder want begon na 1 jaar al kuren. Teruggestuurd naar de winkel en geld terug gekregen
Enorm fijne muis, niet te zwaar niet te licht, de rgb is mooi, maar je kan niet verschillende kleuren tegelijk kiezen. Je moet wel goed zoeken naar de software, en dan ook nog welke versie. Heb hem nu 1,5 jaar en voelt nogsteeds hetzelfde als in het begin.
Goede muis, vooral voor mensen met grotere handen. Software werkt alleen niet goed. Heb het wel geïnstalleerd, maar kan niks aanpassen, want dan loopt het programmaatje vast. Gewicht was eerst aan de zware kant, maar dit is een kwestie van wennen.
update 19-07-2017: Software werkt wel, maar is traag.
Een gaming muis van redelijke kwaliteit voor een redelijke prijs. De Muis ging een jaar en 2 maanden mee voordat uiteindelijk de rechtermuisknop problemen ging geven door te blijven hangen. Ik heb vervolgens weer precies de zelfde gekocht omdat ik ie zo fijn in mijn hand zit.
Pluspunten
Vorm en Grip. Lag heerlijk in mijn hand.
Customizable knoppen en verlichting
Prijs
Minpunten
Langdurigheid. Ging 14 maanden mee voordat de rechtermuisknop versleten was.
heb deze muis nu 2 jaar goede kwaliteit voor geld
verf begint nu los te laten
heb hem allen zwaarder gemaakt door extra gewichtjes er in te doen ( ben nog al lomp )
als goedkope gaming muis is dit een absolute aanrader. Deze muis ligt comfortabel in de hand en na een half jaar gebruik nog steeds geen klachten over. zelf heb ik de zwarte limited edition die op de kleur na het zelfde is. voor zo'n lompe muis is hij best licht.
Gezien de prijs van de muis verwachtte ikzelf niet erg veel, maar werd blij verrast,
daar de reactietijd bij het spelen van diverse FPS games "on par" was, zoals bij duurdere muizen.
Kortom: een budget vriendelijke muis met meer dan goede prestatiewaarden, fijne UI en een oogstrelend design.
Pluspunten
Ligt erg lekker in de hand
Fijne userinterface met behulp van bijgeleverde software
Flexibel antiknoop snoer
Minpunten
Verlichting kan niet afzonderlijk per sectie worden veranderd
(8 maanden na aankoop) Ik heb in mijn beleving weinig muizen gehad waar ik positief over was. Fijne muis werkt nog steeds erg goed alleen een lichte kabelbreuk (Mijn eigen schuld). Had na 1 maand pas door dat je het scrol LED kunt veranderen door het profiel aan te passen.
Ik heb deze muis voor een jaartje gebruikt, en hij doet het nog best goed. De bouwkwaliteit is ok, maar sommige knoppen denken dat ze andere knoppen zijn, en ik kan ze niet verstellen daarvan.
Heb de muis nu langer dan een halfjaar in bezig en hij werkt prima. Inderdaad ook goed voor mensen met grote handen en voor de prijs zeker niets te klagen.
Heb wel het idee dat hij soms niet 100% lekker klikt, maar kan ook aan mij liggen.