Gemiddelde gebruikersscore
Een prima speakersetje om mee te beginnen zou ik zeggen, makkelijk aan te sluiten en de volumeregelaar die je op je bureau kan leggen maakt het setje zeer compleet.
De geluidsweergave is echt uitstekend, zowel de Bass als de midden en hoge tonen zijn gewoon goed. De bass is ook nog los te regelen van de rest, alleen met de Bass kun je prima je buren wakker houden.
Ook zien ze er zeker niet slecht uit, de speakers voor op het bureau zijn niet al te groot dus nemen ze niet veel ruimte in beslag.
De bedrading is lang genoeg, dus dat zal zeker geen problemen moeten opleveren.
Het zijn ook redelijk degelijke speakers, behalve dan het stoffen gaasje wat voor de boxjes zit, dit is erg dun, bij een aanraking met scherpe voorwerpen zou dit...
Ik heb dit setje een hele tijd geleden gekocht, ik dacht 3/4 jaar geleden, in januari 2004 gok ik. Het koste mij destijds 35 euro bij Mycom. Ik gebruikte het op een AC'97 audiochip, die nu toch wel erg zijn gebreken laat kennen in combinatie met de P380. Nu zit ik op een mobo met Realtek High Definition audio, en de speakers produceren veel beter geluid.
Door de andere review gelezen te hebben weet ik even niet meer wat ik zelf wou zeggen: alles is al gezegd! Het hele verhaal over dat de subwoofer matig is maar dat de 2 speakers wel een goed helder geluid geven ben ik het totaal mee eens.
Verder heb ik nog toe te voegen dat het voor zijn prijs een uitmuntend setje is. Het kan ook goed mee op reis, ik heb het nu 3 jaar op rij mee op vakantie genomen voor mijn MP3-speler en daarbij heeft het heel wat doorstaan.
Al met al een superdegelijk setje, op de matige subwoofer na, maar dat kan je creative eigenlijk niet kwalijk nemen voor deze prijs.
Een maand of 3 geleden was ik mijn koptelefoon zat. Ik wilde eigenlijk wel eens een speakersetje hebben. Ik had wel een 5 jaar oud setje van Trust staan, maar het geluid dat daaruit kwam was om te huilen. Ik ben op het internet op zoek gegaan en kwam de Creative Inspire P380 tegen en de specs, prijs en looks bevielen me wel.
Toen ik de set eenmaal binnen had, kon het uitpakken beginnen. De set zat goed verpakt in de doos met karton en bubbelplastic om beschadigingen te vorkomen. De kabels van de speakers, afstandbediening en de voeding zaten vast met kabelbinders.
Het aansluiten van de set was zo gebeurd. Op de achterkant van de sunwoofer staat waar elke aansluiting voor is, dus je hebt geen handleiding nodig om uit te vissen wat waar hoort. Ook op de kabels van de afstandsbediening staat welke plug er in de subwoofer moet en welke in je geluidskaart. De speakers zijn voorzien van 2 meter kabel met tulppluggen eraan en de afstandsbediening en de adapter zijn voorzien van 4 meter draad. Het enige wat een beetje tegenviel was dat er een aparte adapter bij zat voor de stroom. Zelf zie ik liever dat zoiets in de subwoofer zelf zit en dat je dus geen adapters overal rond hebt slingeren.
Toen was het tijd om te kijken wat voor...
Al jaar en dag deze set in gebruik. Nog steeds onder de indruk van de kwaliteit van dit product en dat al helemaal voor de prijs. Doet zeker niet onder voor de 2.1 setjes van tegenwoordig. Aanrader mocht je deze set 2de-hands kopen.
Prima set voor niet duur. Kabeltje ging kapot na +-100 jaar veelvuldig gebruik maar was makkelijk te vervangen (hoewel vervanging met dimmer niet serieus mogelijk). Chapeaux :D
Leuk setje met goed geluid