Om de 3-4 dagen blijkbaar verstopteprintkop want de kleuren is een totale chaos: geel is plots blauw geworden, of strepen, maar steeds totale miskleun met kleuren.
n 1 woord: Drama ding,
Cartridges lekken, doen het niet meer na 1/5 deel gebruikt, nieuwe er in plotseling is de naastgelegen cartridge voor 2/3 leeg enz., ongeacht canon of “123hupsake” cartridges. Trekt strepen en vlekken binnen 2 jaar. Opvangbakken onder cartridges meermaals geleegd met wattenstaafjes. Printkwaliteit loopt sneller terug dan eerdere Canon printers, let wel dit is mn 4e! Maar nu ook mn laatste…..
Sorry Canon, ik ben totaal afgeknapt op deze zg kwaliteitsprinter voor kantoor of zwaarder prive gebruik. Met wisselend 150-400 vel per maand toch niet “overbelast”?
Ik heb dit apparaat gekocht omdat ik betaalbaar dubbelzijdig wil printen en dubbelzijdig scannen nadat mijn HP Officejet het niet meer deed. Online gekocht op basis van vertrouwen in het merk. Achteraf gezien een sneu apparaat. Goedkoop is in dit geval duurkoop.
De interface is ten aanzien van het verwisselen van inkpatronen zeer frustrerend. Heb al meerdere malen gehad dat ik inkt heb besteld omdat ik een melding krijg dat de inkt bijna op is. Als ik het inktpatroon vervang krijg ik prompt een melding dat een ander inktpatroon ook vervangen moet worden.