Echt een prachtding! Ik zou hem zeker aanraden! Als je een goede processor hebt is dit zeker een goede videokaart voor jouw!
Erg goede videokaart voor de budgetmarkt. Is voor de meeste games anno 2019 genoeg en maar soms schiet deze kaart te kort. Voor full HD is dit dus prima, maar voor hogere resoluties zoals QHD of zelfs 4K zou ik een snellere kaart aanraden. Een aanrader!
Prima kaart, beste prijs-prestatie verhouding van de 1050TI's. Redelijk stil, prima temperatuur. Fan stop, en nog prima overklokbaar. 60+ Fps bij de meeste games op medium. Hogere prestaties dan 90% van de andere 1050TI's.
Zeker een aanrader een budget/vriendelijke videokaart met deze videokaart is goed genoeg voor de meeste games om op 1080p te gamen. Ik kan met deze videokaart PUBG en Cs go super goed spelen! Als je wilt kun je super maar echt super makkelijk overclocken met een app dus geen BOIS!
Goede en mooie grafische kaart. Kan spellen zoals GTA V aan op 1080p met high settings en blijft redelijk koel.
Geweldige kaart! Heel blij mee. Kan hier wel weer mee vooruit.
Een goede instap/low budget kaart. Niet voor de nieuwste high grafische games maar perfect voor GTA, WoW enz. Ik heb hem zelf voor 150 euro gehaald dus goed opletten als hij ergens goedkoper te krijgen is. Ook is hij te overklokken.
Mainstream kaart met highend features, zoals backplate en koeler koelt ook VRM+VRAM. Fans staan stil tot een temp van 60 °C. Overkloks zijn driver-gelimiteerd (zie reviews: 1910/8000MHz (core/mem)), maar kaart zou anders hoger kunnen verwacht ik. Er wordt weinig meegeleverd (kaart+CD+boekje) en huidig is de prijs hoog (v.a. €185).