Reviews door gebruikers

iMad
21 mei 2009

Epson EMP-S1

Op zich een redelijke beamer. Ik heb deze beamer al heel lang in gebruik en ken deze beamer dan ook behoorlijk goed. Voor video's af te spelen is het een heerlijke beamer en is tevens het punt waar deze beamer het sterkste in is. Vanaf DVD, Computer of tv tuner. Het grote nadeel vindt ik dat teksten, cijfers, en tekens slecht leesbaar zijn. Vooral zwart is een zwak punt. Als tekst maar groot genoeg is verbloemd deze beamer haar zwakheid. Als je de emp-s1 veel wilt gebruiken om te lezen dan moet je uitzien naar een andere beamer. Nog een groot nadeel is dat mijn beamer na oververhitting niet meer aan te krijgen is. Ik kan dus niet controleren of het misschien de levensduur van de lamp op zijn einde is en dat verband houd met de...

Pluspunten

• Goede video content.
  • Hoge resolutie. Draait moeiteloos 1080i op 75hz.

Minpunten

• Voor degene die nostalgisch ingesteld zijn is dit een heerlijke beamer met die ouderwetse aansluit punten. Museum rijp.
  • Geen reset knop.
  • Kan niet controleren of de lamp aan zijn einde is omdat ik de beamer niet meer opgestart krijg. Is nou de lamp kapot? Weet ik niet. Ik kan dus voor niks een lamp vervangen als achteraf blijkt deze niet kapot te zijn of de levensduur op is.
  • Een lamp voor deze beamer kost een lieve 200 euro, en dat is mij het risico niet waard.

3 van 5 sterren (Voldoende)

Heb jij ook een Epson EMP-S1?