Gemiddelde gebruikersscore
MIjn moederbord heeft maar één internal usb hub aansluiting en dan is dit een uitkomst van jewelste. Het is wel een wat groot dingetje om achter de schermen te houden maar hij ziet er niet lelijk uit dus niet het grootste probleem.
LET OP! Nieuw model is uit sinds Dec 2020. Gen3 model.
Deze heeft SATA ipv Molex en 5 interne USB aansluitingen
Staat nog niet op tweakers!?
Ik heb gekozen voor de nieuwe versie. Werkt perfect.
Ziet er uit als een prima oplossing voor wanneer je moederbord een tekort aan USB 2.0 headers heeft.
Helaas weigert mijn computer te booten met dit apparaat; mijn ASUS Rampage VI Extreme Encore komt met een melding "USB overcurrent detected! System is shutting down in 15 seconds." (of iets dergelijks).
Jarenlang de NZXT hub zonder problemen in een 500i gehad. Onlangs een grote update naar de NZXT 710i met Kraken z63..maar ook een nieuwe NZXT usb hub. Dus veel vertrouwen.. build klaar, kast dicht, power aan kortsluiting 😩 : hub, licht/fan box en Kraken z63 doorgebrand...😱!
Ideaal manier om meerdere interne USB poorten toe te voegen.
NZXT heeft een mooi kastje hier voor gemaakt.
jammer dar ze niet een singel molex kabel hebben meegeleverd.
Gewoon handig ding om extra aansluitingen te hebben in het geval je moederbord niet genoeg aansluiten heeft zoals die van mij. Ik had het nodig omdat ik Kraken X52 heb geïnstalleerd en die heeft ook USB nodig.
Dit lijkt een van de weinige interne USB hubs die hier beschikbaar is, dus veel keuze had ik niet. En dat hoeft ook niet, de hub doet precies wat die moet doen.
Klein minpuntje misschien dat voor voeding een Molex stekker wordt gebruikt.
Had deze gekocht omdat ik te weinig USB headers had. Toen ik hem aangesloten had en de PC aansloot blies hij zichzelf op en kwam er rook uit. Alles was aangesloten zoals aangegeven in de handleiding. Gelukkig was de rest van de PC niet beschadigd, product heb ik terug gestuurd.
Niet kopen, de computer bleef meldingen geven over een aangesloten apparaat en losgekoppeld.
Na een week gebruik stopte m'n moederbord ermee en kon ik 2 weken wachten op een vervanging. Gelukkig was dat het enige :/
Ideaal als je intern USB2 poorten te kort komt of een reguliere (niet-header) USB plug aan de binnenkant van je kast nodig hebt.
Wel vind ik de molex voor de voeding matig uitgevoerd. Daar hadden ze beter materiaal voor mogen gebruiken.
Hier zou ook een USB3 variant van moeten zijn!
Wat koop je als je moederbord van 600 euro maar 1 interne USB 2.0 header heeft? Deze jongen! Heel makkelijk te installeren, geen software of wat dan ook. Aansluiten en knallen maar. Top! Nu zo'n 3 weken in gebruik en nog geen problemen mee gehad.