Prima volledige muis. Gebruik hem voor muziek productie, dan zijn verschillende snelfuncties via de knoppen handig. Dat hij licht geeft is grappig.
Fijne robuuste muis, knoppen werken perfect en zitten op fijne plekken. Op lage DPI werkt de sensor prima maar op 4500 (waarop ik game) heeft hij erg veel moeite met precisie, hierdoor moet ik vaak corrigeren, wat leidde tot veel polspijn. Tevens is de muis vrij zwaar.
Erg mooi product, wordt goed bediend met de steelderies software en uhhm.. ja.. knopjes knopjes knopjes. Voor de LOL spelers of gerelateerde games een dikke aanrader. Je kan trilling op knopjes aanzetten, cooldowns en alles aanpassen. Fantastische muis.
Goede muis. er zitten veel knoppen op en je kan goed merken dat het van betere kwaliteit is dan de goedkopere muizen. De trillingen zijn bij het gamen best handig alleen worden er niet veel games ondersteund.
Ik vind het een erg mooie muis om te zien. Helaas vond ik hem te zwaar en te breed en dat was de reden dat ik hem retour heb gestuurd. Anders had ik hem zeker gehouden want ik vind de indeling van de knoppen erg goed.
Geweldig ding!