Gemiddelde gebruikersscore
Op basis van de specificaties en ervaring met eerdere tplink producten
waaronder: de wr 8x ap met openwrt, de wr1043 met openwrt en de WR3600 met openwrt,
dacht ik met deze router, een goede vangst te hebben, helaas heb ik hem binnen 2 dagen terug moeten sturen.
Heb er een aantal gekocht: prima prijs kwaliteit.
De instelling heel simpel en je kan er makkelijk op via de APP.
Gewicht is lekker licht en een mooi design voor deze prijs.
Genoeg ethernet poorten, kiezen welk apparaat je evt kan blokeren en een simpel gastnetwerk is ook zo opgezet.
Betrouwbaar, uitgebreide webinterface, gemakkelijk te monteren.
Prima router, haalt de 1000mbps okay.
Gebruik de router in een appartementje en daar binnen heb ik overal uitstekend bereik.
Ik heb een 1000mbps internet verbinding en ik haal hier ongeveer 90% van, wat binnen de realistische verwachting past.
Allemaal prima voor de schappelijke prijs.
Grotendeels plug en play, een kind kan de was doen.. in deze in samenwerking met glasvezel van Caiway.. Draadloos bereik is prima. Ik zie bekabeld nauwelijks vertraging tov de snelheid gemeten direct op het glasmodem.
Trouwens gekocht via Caiway.. goedkoper dan andere aanbieders.. 49 nog wat..
Al bijna een jaar in gebruik, geupgrade van een goedkoper model met 100mbit poorten.
Prima performance en makkelijk in gebruik.
Na aankoop was het een snelle en gemakkelijke installatie.
Doet wat het belooft. Betere prestaties dan de router van mijn ISP (Experia box v8). Daar was het me om te doen. Het enige minpunt vind ik dat er vooralsnog geen custom firmware zoals DD-WRT of Tomato beschikbaar is voor deze router.
Aangesloten als bridge op LAN contactpunt om een extra wifi-netwerk op te zetten in een studentenhuis. En deze router werkte meteen perfect, met zeer goede snelheden en de quick setup is intuïtief.
Ik heb V2 van deze router gekocht. Het bereik is prima en het design is redelijk.
Helaas kan mijn RP-SMA antenne niet worden aangesloten omdat de meegeleverde antennes niet ontkoppelbaar zijn.
Recentelijk,deze router gekocht,om betere wifi-verbinding
en tijdslimieten-instellingen voor internetgebruik
Sterkere wifi-signalen behaald.
router-interface prima.
Minpunten wired-verbindingen trager.
Grootste nadeel de parental-controls werken alleen bij aansluiting op de WAN poort. TPlink-forum wordt aangegeven dat de nieuwe-firmware-update controls niet werken
Als je deze router wil kopen voor parentalcontrols,ga opzoek naar een ander.
Prima draadloze router met 802.11ac. Gebruik het zonder DHCP.
Verder valt er hier niets over te zeggen. Behalve dat ik V1 model heb gekregen ipv V2.
Ik raad iedereen om 5 GHz aan te zetten als je apparaten het ondersteunen.
Bijna niemand in mijn omgeving heeft 5 GHz.
Uitstekend product, zeker gezien de lage prijs. Meer dan prima bereik. Goed in te stellen voor de beginner, maar ook veel opties voor de gevorderde gebruiker.
Prima apparaat, doet wat het beloofd, goed bereik, stabiele verbinding, zeer snel. Draait als een zonnetje.