Prima beeldscherm met goede kleurweergave; SRGB-functie ook erg fijn voor grafisch werk! Nadeel voor mij is dat het beeldscherm altijd gedetecteerd wordt, ook als deze uitstaat. Switchen tussen werken op 1 en 2 beeldschermen gaat dus lastiger.
Geen koptelefoon aansluiting voor gebruik eminent.
Ook geen advies alternatief.
Bij mijn Dell 3011 zit wel een aansluiting,
Prachtig rustig beeld. Mooie kleuren. Gewoon een genot om naar te kijken. Reden om thuis te werken. Games gaat prima (maar weinig gedaan).
Heel fijn: de meest donkere stand is ook echt lekker donker is, niet dat je 's avonds in het donker naar een veel te fel scherm kijkt.
De kleur groen* is heel fout fel en wijkt sterk af van die op mijn macbook en dell ultrasharp. Daarnaast gaf de monitor een verleende pieptoon wanneer in gebruik.
*Zoals bijvoorbeeld in: Whatsapp logo of Spotify logo
Ik heb nu twee dagen twee van deze monitoren.
nr1 op DP op 60HZ, nr2 op HDMI op 30 Hz.
Geen knipperingen, zoals bij CRT's.
Out-of-the-box verschillen de twee behoorlijk in helderheid cq kleur.
Na een uur puzzelen heb ik ze nagenoeg gelijk gekregen.
Mooi beeldscherm, goed scherp en makkelijk aan te sluiten. Het menu is duidelijk en makkelijk in te stellen. Soms heeft het scherm last van ghosting, alleen dit komt waarschijnlijk door de megeleverde kabels.
Dit is de beste monitor die ik tot nu toe heb gehad. Het beeldscherm ziet er mooi uit, de kleuren zijn prachtig en bevat handige software. Een goed 4K IPS scherm voor maar €480 is absoluut een aanrader
Ik zocht een upgrade, in eerste instantie een 1440p monitor. Deze was echter voor 449 naar mijn ogen een koopje.
De kleuren zijn zeer helder en het ontwerp is vrij clean, echter wel aan te raden de brightness even naar beneden te schroeven.
Gekocht als extern scherm voor macbook pro retina. Thuis staat de macbook in clamshell, en is de U2777PQU met een minidisplayport naar displayport kabel aangesloten. Met een extern keyboard en trackpad erbij heb ik zo een fijne poor man's iMac.